Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Pas çalışması ile devam eden antrenmanın son bölümünde ise ayak tenisi oynandı. Trabzospor, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.


Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
Karabük’te vatandaşlar milli maç heyecanını dev ekranda yaşadı
Karabük’te vatandaşlar, sabahın erken saatlerine rağmen Yenişehir Yazlık Sineması’nda kurulan dev ekranda milli maç heyecanını birlikte yaşadı.
Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında vatandaşlar, Türkiye-Avustralya karşılaşmasını izlemek için Yenişehir Yazlık Sineması’nda bir araya geldi. Karşılaşmayı takip etmek üzere her yaştan çok sayıda vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla ve formalarıyla dev ekranın kurulduğu alana geldi. Sabahın ilk saatlerine rağmen oluşan kalabalık, milli maç heyecanın duygusunu yaşadı.
Maçın Türkiye saati ile erken saatlere gelmesi sebebiyle annesinin kucağında uyuyan çocuklar da kameralara yansıdı.

