Trabzonspor kafilesi, Samsun’a gitti - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
trabzonspor kafilesi samsuna gitti 5JaqPTRq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor kafilesi, Samsun’a gitti

Trendyol Muhteşem Lig’in 18. haftasında yarın deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, karayolu ile Samsun’a gitti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Yönetici Şenol Güneş idaresinde Samsunspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, karayolu ile Samsun’a gitti. 21 futbolcunun yer aldığı kafilede tedavileri devam eden Savic, Okay Yokuşlu, Hüseyin Türkmen, Vısca ve Draguş ile kart cezalısı Mendy kafilede yer almadı.

Bordo-mavili grup karayolu ile Samsun’a giderken Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde taraftarlar kafileye ağır ilgi gösterdi. Teknik Yönetici Şenol Güneş’e çiçek veren bordo-mavili taraftarlar, futbolcuları da sevgi gösterisinde bulunduktan sonra ekibi Samsun’a uğurladı.

Trabzonspor’un Samsunspor maçı kamp takımında şu isimler yer aldı:

“Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Zirve, Onuralp Çevikkan, Pedro Malheiro, Serkan Asan, Arseniy Batagov, Serdar Saatçı, Ali Şahin Yılmaz, Arif Boşluk, Eren Elmalı, Borna Barisic, John Lundstram, Ozan Tufan, Salih Malkoçoğlu, Umut Güneş, Cihan Çanak, Muhammed Cham, Anthony Nwakaeme, Simon Banza, Enis Destan ve Poyraz Efe Yıldırım.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda ogrencilerin bursluluk sinavi heyecani basladi ZVrbO6ze
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da öğrencilerin bursluluk sınavı heyecanı başladı

Kastamonu’da binlerce öğrenci, Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için okulların yolunu tuttu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), Kastamonu’da da öğrencilerin büyük heyecanıyla başladı. Saat 10.00’da başlayan sınav öncesi ailelerle birlikte okul bahçelerine gelen öğrenciler, daha sonra arama yapılarak okullara alındı. Sınavda 5., 6., 7., 8., hazırlık, 9., 10. ve 11’inci sınıf öğrencileri ter döküyor. Öğrencilerin 120 soruyu çözeceği sınav saat 11.40’ta sona erecek.

Kastamonu’da il genelinde 2 bin 997 öğrenci, katıldıkları bursluluk sınavını kazanmak için ter döküyor.

Şehit Bülent Gider Ortaokulu’nda eğitim gören Zeynep Nur Koç, “Aslında çok fazla bir heyecanım yok. Sınav için kendime güveniyorum. Sınav için çalıştım, inşallah başaracağıma inanıyorum” diye konuştu.

Bursluluk sınavına girmek için Aytaç Eruz Anadolu Lisesi öğrencisi Zeynep Asel Özcan ise, sınav için biraz heyecanlı olduğunu belirterek, “Geçen yıl da girmiştim. Bu yıl inşallah kendime güveniyorum, kazanacağıma inanıyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin