Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü - Karabük Haber Postası
trabzonspor galatasaray maci hazirliklarini surdurdu FuyAz5WL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde, yapılan antrenmanın ilk bölümünde teknik ısınma çalışmasının ardından son bölümünde ise taktiksel çalışma gerçekleştirildi.

Öte yandan antrenman öncesi Andre Onana, Anthony Nwakaeme, Ernest Muçi, Ozan Tufan ve Boran Başkan için doğum günü pastası kesildi.

Trabzonspor, hazırlıklarını yarın saat 15.00’te yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

duzcede simseklerin ardindan dolunay mest etti mbI8rPDO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de şimşeklerin ardından dolunay mest etti

Düzce’de akşam saatlerinde sağanak yağış ile birlikte şimşekler de gökyüzünü aydınlattı. Şimşeklerin ardından dağılan bulutların arasından çıkan dolunay ise mest etti.

Düzce’de akşam saatlerinde etkili olan şimşekler gökyüzünü adeta aydınlattı. Şehrin batısından doğusuna doğru ilerleyen şimşekler, özellikle bazı bölgelerde görsel bir şölen oluşturdu. Aralıklarla çakan şimşekler geceyi gündüze çevirirken, ortaya çıkan manzara vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Şimşeklerin ardından gökyüzündeki bulutların dağılmasıyla birlikte beliren dolunay ise dikkat çekti. Doğal ışık gösterisinin ardından ortaya çıkan dolunay, geceye ayrı bir güzellik katarken, o anlar bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.