blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzonspor, Fenerbahçe maçı için İstanbul’a gitti

Trabzonspor, Trendyol Harika Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe ile yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gitti.
Trendyol Üstün Lig’in 30. haftasında Trabzonspor yarın Fenerbahçe’ye konuk olacak. Bordo-mavililer, bu karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı idmanla tamamladı ve Türk Hava Yollarına (THY) özel uçak ile İstanbul’a hareket etti. Karadeniz grubunda kafilesinde 23 futbolcu yer aldı. Geçtiğimiz haftalarda idmanda sakatlık yaşayarak sedyeyle sahayı terk eden genç kaleci Onuralp Çevikkan da koltuk değnekleriyle İstanbul’a gitti.
Trabzonspor’da, Fenerbahçe maçının kamp takımında şu futbolcular yer aldı:

"Uğurcan Çakır, Taha Zirve, Erol Can Çolak, Arif Boşluk, Pedro Malheiro, Mustafa Eskihellaç, Ali Şahin Yılmaz, Serdar Saatçı, Stefan Savic, Salih Malkoçoğlu, Batista Mendy, Tim Jabol-Folcarelli, John Lundstram, Ozan Tufan, Okay Yokuşlu, Oleksandr Zubkov, Edin Vişça, Cihan Çanak, Anthony Nwakaeme, Denis Draguş, Danylo Sikan, Simon Banza ve Enis Destan."

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Çorum’da otomobil ile motokuryenin çarpıştığı kazada bir sürücü yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Binevler Kavşağı’ndaki trafik ışıklarında T.K. yönetimindeki otomobil ile E.S. idaresindeki motosiklet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazanın ardından her iki araçta da maddi hasar oluştu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin