blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor, Fatih Tekke ile umut ışığı veriyor

Trendyol Muhteşem Lig’de istikrarsız bir dönem geçiren Trabzonspor, teknik yönetici değişikliklerinin akabinde Fatih Tekke idaresinde çıkış arıyor. Tekke, bordo-mavili ekipte geçirdiği 35 günde ligde çıktığı 4 maçta 7 puan topladı ve Abdullah Avcı ile Şenol Güneş’in akabinde Karadeniz grubuna umut ışığı vermeye başladı.
Sezona Abdullah Avcı ile başlayan daha sonra Şenol Güneş’e emanet edilen Trabzonspor’da son olarak ekibin başına Fatih Tekke getirildi. Karadeniz temsilcisi, bu süreçte hem ligde hem Avrupa’da beklentilerin uzağında kaldı.
Abdullah Avcı idaresinde Avrupa kupalarına katılan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme tipinde Slovak grubu Ruzomberok’u eledi fakat 3. eleme cinsinde Avusturya temsilcisi Rapid Wien’e karşı iki maçta da mağlup oldu. UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off tipinde da İsviçre’nin St. Gallen kadrosuyla 0-0 ve 1-1’lik skorlarla berabere kalan bordo-mavililer, penaltılar sonucunda Avrupa defterini kapattı. Avcı periyodunda Avrupa’da 6 maçta yalnızca 2 galibiyet alınırken, Harika Lig’de oynadığı tek müsabaka ise golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Şenol Güneş ile makus başlangıç
Abdullah Avcı’nın ayrılığı sonrası kadronun başına geçen Şenol Güneş, Trabzonspor’daki 5. periyoduna dilek ettiği üzere başlayamadı. Güneş, ligdeki birinci 4 maçında 1 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Harika Lig’de 4 maçta 6 puan toplayan tecrübeli teknik adamın performansı tenkit konusu oldu. Şenol Güneş, Karadeniz takımında geçirdiği 188 günde Harika Lig’de çıktığı 23 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 yenilgi aldı ve 1.30 puan ortalaması yakaladı. Güneş, kelam konusu periyotta ise dış alanda maç kazanamadı.

Fatih Tekke ile umut ışığı
Şenol Güneş’in akabinde grubun başına efsane golcüsü Fatih Tekke getirildi. Tekke, misyondaki birinci 35 gününde 4 maç oynadı. Bu maçlarda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan bordo-mavililer, 7 puan toplayarak dönemin en başarılı devrini yaşadı. Tekke, birinci maçında deplasmanda Başakşehir’i 3-0 mağlup ederken, konutunda ise Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe’ye İstanbul’da 4-1 yenilen Karadeniz grubu alanında Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup etti.
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında ise bordo-mavililer Bodrum FK’yı 3-2 ile geçerek yarı finale yükseldi. Tekke’nin gelişiyle birlikte alandaki çaba gücü, grubun temposu ve skora yansıyan oyun anlayışı dikkat çekerken, Fatih Tekke ile birlikte bordo-mavililer yine çıkışa geçmenin sinyallerini verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2025 11:33 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Üniversiteli genç kızlar sokak ortasında saç saça kavga etti

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, "erkek arkadaşıma yan baktın" iddiasıyla tartışan 2 üniversite öğrencisi genç kız sokak ortasında saç saça kavga etti.

Son günlerde ortaokul kız öğrencilerin kavgalarına Karabük'te de üniversiteli kız öğrenciler katıldı.
Olay, Bostanbükü köyünde bulunan Katip Çelebi Kız Öğrenci Yurdu önündeki Karabük Caddesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, iki üniversite öğrencisi genç kız arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Görgü tanıklarının iddiasına göre "Erkek arkadaşıma yan gözle baktın" diye başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek fiziksel kavgaya dönüştü. Saç saça baş başa kavga eden genç kızları, çevredeki vatandaşlar araya girerek güçlükle ayırdı. Kavga anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.