Reklam
Reklam

Trabzonspor fanatiği besici yaklaşık 2 bin 500 keçi ve koçun boynuzunu bordo-maviye boyadı

trabzonspor fanatigi besici yaklasik 2 bin 500 keci ve kocun boynuzunu bordo maviye boyadi GUpVf12m jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Eylül, 2024 16:22 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor fanatiği olan besici Ramazan Aysoy, yaklaşık 2 bin 500 tane keçi ve koçunun boynuzunu bordo-maviye boyadı.

Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde yaşayan ve Trabzonspor fanatiği olan Ramazan Ayson (28), keçi ve koçlarının boynuzları bordo-maviye boyadı. İlçenin yaylalarında yıllardır besicilik yapan Ayson, Karadeniz ekibinin yeni teknik direktörü Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle hayvanlarının boynuzunu boyadığı belirterek, “7-8 yaşından beri babadan ve dededen kalan besiciliği sürdürüyorum. Şenol Güneş’in gelmesiyle birlikte Trabzonspor sevdalısı olarak mutlu olduk. Sevincimizi koçlarımızın, koyunlarımızın boynuzunu bordo-mavi yaparak göstermeye çalıştık. Yaklaşık 2 bin 500 hayvanımın boynuzunu bu şekilde boyadım. 50 kutu boya kullandım. 2 gün boyama işlemi sürdü” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Bir günde 20 eve giren ayı yayla sakinlerini canından bezdirdi

bir gunde 20 eve giren ayi yayla sakinlerini canindan bezdirdi jH8NtZTA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Haziran, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kaçkar Koçdüzü Yaylası’nda ayı paniği yaşandı.

Yaylada yiyecek arayan bir ayı, yaklaşık 20 eve girerek büyük zarara neden oldu. Ayı, bazı evlerin kapı ve pencerelerini zorlayarak içeri girdi. Evlerde bulunan gıda malzemelerini dağıtan ayı, eşyalara da zarar verdi. Yayla sakinleri karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.

O anlar yaylaya çıkan Yusuf Kus tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yetkililer ise vatandaşları yiyecek ve atıkları açıkta bırakmamaları konusunda uyarırken, yabani hayvanlarla karşılaşılması halinde dikkatli olunması gerektiğini hatırlattı.

Kaçkar Koçdüzü Yaylası’nda yaşanan olay, bölgede yaşayan vatandaşlar arasında tedirginliğe neden oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin