Trabzonspor evinde geçit vermiyor - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İftara kalan --:--
trabzonspor evinde gecit vermiyor TdWF9mVs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ocak, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor evinde geçit vermiyor

Trendyol Süper Lig’de sahasında ortaya koyduğu istikrarlı performansla dikkat çeken Trabzonspor, evindeki yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı.

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Kasımpaşa’yı konuk eden bordo-mavililer, sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Karadeniz ekibi, sahasında oynadığı son 11 lig maçında mağlubiyet yüzü görmedi.

En son yenilgi Galatasaray karşısında

Trabzonspor, ligde sahasında en son mağlubiyetini geçtiğimiz sezon 10 Mayıs 2025 tarihinde, sezonu lider tamamlayan Galatasaray karşısında 2-0’lık skorla almıştı. Bu maçın ardından Fatih Tekke yönetiminde iç sahada güçlü bir grafik çizen bordo-mavililer, taraftarı önünde önemli bir seri yakaladı.

11 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik

Karadeniz ekibi, sahasında oynadığı son 11 karşılaşmada 6 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti. Bu süreçte rakip filelere 21 gol gönderen Trabzonspor, kalesinde ise 12 gol gördü. Bordo-mavililer, söz konusu maçların 4’ünde ise kalesini gole kapattı.

Evdeki son maçlar

Trabzonspor’un sahasında oynadığı son 11 mücadele ve aldığı sonuçlar şöyle:

Trabzonspor – Samsunspor: 2-2

Trabzonspor – Kocaelispor: 1-0

Trabzonspor – Antalyaspor: 1-0

Trabzonspor – Samsunspor: 1-1

Trabzonspor – Gaziantep FK: 1-1

Trabzonspor – Kayserispor: 4-0

Trabzonspor – Eyüpspor: 2-0

Trabzonspor – Alanyaspor: 1-1

Trabzonspor – Konyaspor: 3-1

Trabzonspor – Beşiktaş: 3-3

Trabzonspor – Kasımpaşa: 2-1

Bizi sosyal medyadan takip edin
cscs
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
16 Mart, 2026 14:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye-İş Sendikası’na TİS yetkisi yeniden verildi

Belediye-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Tarık Düzyer, Karabük Belediyesi Personel A.Ş. çalışanlarını yakından ilgilendiren önemli bir gelişmeyi kamuoyuyla paylaştı. Düzyer, bir süredir belirsizlik içinde devam eden Toplu İş Sözleşmesi (TİS) sürecinin sonuçlandığını ve yetkinin yeniden Belediye-İş Sendikası Karabük Şubesi’ne verildiğini açıkladı.

Düzyer, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan yetkilendirme ile Karabük Belediyesi Personel A.Ş. çalışanları adına toplu iş sözleşmesi yapma yetkisinin tekrar sendikalarına verildiğini belirtti. Alınan kararın, emekçilerin örgütlü mücadelesinin ve sendikal hakların korunmasının önemli bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Belediye-İş Sendikası olarak üyelerinin haklarını korumaya devam edeceklerini vurgulayan Düzyer, adil ve sürdürülebilir bir toplu iş sözleşmesi için mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini dile getirdi.

Açıklamasında Karabük Belediyesi Personel A.Ş. bünyesinde çalışan ve henüz sendikaya üye olmayan işçilere de çağrıda bulunan Düzyer, tüm emekçileri haklarını daha güçlü savunabilmek ve birlik ile dayanışmayı büyütmek adına Belediye-İş Sendikası çatısı altında örgütlenmeye davet etti.

Düzyer, birlikten doğan güçle emeğin hakkını savunmaya, çalışma barışını sağlamaya ve çalışanların kazanımlarını büyütmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin