blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, Trendyol Harika Lig’in 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Yönetici Fatih Tekke idaresinde yapılan çalışmaya ulusal ekiplerde bulunan oyuncular yer almadı. Bordo-mavililer, idmanın birinci kısmında ısınma çalışması gerçekleştirdi. Karadeniz takımı altyapıdan gelen oyuncuların da iştirakiyle idman maçı yaparak günü tamamladı.
Bordo-mavililer, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı müsaadenin akabinde 14 Ekim Salı günü gerçekleştireceği çalışmayla devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KBÜ Parafest’25 Goalball’da çifte kupa sevinci yaşadı

Karabük Üniversitesi(KBÜ), Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli Parafest’25 kapsamında düzenlenen goalball turnuvasında 1’incilik ve 3’üncülük kupalarını kazanarak önemli bir başarıya imza attı.
Karabük Üniversitesi, kapsayıcı spor ve gönüllülük temasıyla düzenlenen Parafest’25’te goalball branşında iki kupa kazanarak çifte gurur yaşadı.
Gençlik ve Spor Bakanlığının "Gönüllüyüz Biz" Projesi destekleriyle gerçekleştirilen Parafest’25, kapsayıcı spor anlayışını yaygınlaştırmayı ve gönüllülük bilincini artırmayı amaçlayan etkinliklere sahne oldu. Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Yıldırım danışmanlığında düzenlenen organizasyona 357 öğrenci katılırken, katılımcıların 63’ünü özel ihtiyaçlı öğrenciler oluşturdu.
Parafest’25’e Batı Karadeniz Bölgesi’nden Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Düzce Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi takımlarıyla katıldı. Dört gün süren organizasyonda tekerlekli sandalye basketbolu, tekerlekli sandalye masa tenisi, oturarak voleybol ve goalball branşlarında müsabakalar düzenlendi.
Karabük Üniversitesi, Eskipazar Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Oğuzhan Yıldırım öncülüğünde katıldığı goalball turnuvasında takım halinde 1’incilik ve 3’üncülük elde ederek iki kupayı üniversiteye kazandırdı.
Turnuvalar sonunda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyalar takdim edilirken, organizasyona katılan üniversitelere de plaket sunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin