Reklam
Reklam
trabzonspor besiktas macinin hazirliklarini tamamladi 3J1XDCA2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2025 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Trendyol Muhteşem Lig’in 24. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlayarak, İstanbul’a hareket etti.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, Teknik Yönetici Şenol Güneş idaresinde yapılan çalışma sonrası bordo-mavililer, saat 16.00’da İstanbul’a hareket etti. Bordo-mavili kafilede 23 futbolcu yer alırken, tedavileri süren Onuralp Çevikkan ve Draguş kamp takımında bukunmuyor. Tedavi olduğu açıklanan Nwakaeme ise kadroyla birlikte İstanbul’a gitti.

Yeni transferler kafilede

Trabzonspor’un, İstanbul kafilesinde; Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Zirve, Ahmet Doğan Yıldırım , Pedro Malheiro, Arif Boşluk, Hüseyin Türkmen, Mustafa Eskihellaç, Arseniy Batagov, Serdar Saatçı, Stefan Savic, Okay Yokuşlu, Batista Mendy, John Lundstram, Ozan Tufan, Tim Jabol Folcarelli, Cihan Çanak, Muhammed Cham, Edin Vısca , Nwakaeme, Enis Destan, Simon Banza, Oleksandr Zubkov ve Danylo Sikan yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
e2e7dcfb 77d3 42c3 b555 fd98e59fd9e5
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
13 Mayıs, 2026 13:31 tarihinde yayınlandı
0

KARÇEL emekçilerine toplu sözleşme ziyareti

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri, KARÇEL çalışanlarını ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde başarıyla imzalanan 2026-2027 yıllarını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi’nin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette işçilerle bir araya gelen sendika yöneticileri, sözleşme sürecinde elde edilen kazanımlar hakkında değerlendirmelerde bulunurken, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Emekçilerin gösterdiği dayanışmanın önemine dikkat çeken Özçelik-İş Sendikası Şube Başkanı Kenan Yılmaz, imzalanan sözleşmenin çalışanların haklarını koruyan ve çalışma şartlarını iyileştiren önemli kazanımlar içerdiğini ifade etti.

KARÇEL emekçileriyle samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, işçilerin talep ve görüşleri de dinlenirken, sendika yönetimi her zaman çalışanların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret sonunda, 2026-2027 Toplu İş Sözleşmesi’nin tüm KARÇEL çalışanlarına ve ailelerine hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin