Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında konuk edeceği Beşiktaş maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü.
Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basın mensuplarına 20 dakikası açık olan çalışmaya, tedavileri süren Enis Destan ve Hüseyin Türkmen katılmadı. Salonda kısa bir çalışma yapan bordo-mavililer, daha sonra koordinasyon çalışması gerçekleştirdi.
Anterman öncesinde ise Trabzonspor, basın mensuplarına tam kadro ile poz verdi.
Karadeniz ekibi, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çalışma ile sürdürecek.


Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürdü
Sakin Şehir Şavşat’ın saklı cenneti Balık Gölü ilkbaharla büyüledi
Artvin’in “Sakin Şehir” unvanlı Şavşat ilçesinde bulunan Balık Gölü, ilkbaharla birlikte yeşilin her tonunu barındıran doğasıyla ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.
Artvin’in “Sakin Şehir” unvanlı Şavşat ilçesinde ilkbaharın gelişiyle birlikte doğa yeniden canlandı. İlçeye bağlı Aşağıkoyunlu köyünde bulunan Balık Gölü, eşsiz manzarasıyla görenleri adeta büyüledi.
İlçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan ve bin 600 rakımda yer alan göl, çevresini saran ladin ve çam ormanlarıyla doğaseverlerin ilgisini çekiyor. İlkbaharla birlikte eriyen kar sularının beslediği göl çevresinde oluşan canlı doğa, kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.
Köy içerisinde yer alan Balık Gölü, sakin atmosferi, temiz havası ve doğal güzelliğiyle özellikle şehir hayatından uzaklaşmak isteyenlerin uğrak noktalarından biri haline geldi.

