Trabzonspor Başkan Yardımcısı Murat İskender: “Türk futbolu artık sıfırı tüketti” - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
trabzonspor baskan yardimcisi murat iskender turk futbolu artik sifiri tuketti 2jsBWz85
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Aralık, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Murat İskender: “Türk futbolu artık sıfırı tüketti”

Trabzonspor Lider Yardımcısı Murat İskender, Muhteşem Lig’in inandırıcılığının aralık ayı prestijiyle büsbütün bittiğini savunarak, “Türk futbolu artık sıfırı tüketti. Yarını dahi beklemeden çabucak bugün neşter vurulmalı ve Türk futbolunun içindeki ur kesip dışarı atılmalıdır” dedi.

Trabzonspor Lider Yardımcısı Murat İskender, Trendyol Harika Lig’in 16. haftasında Galatasaray ile oynanan müsabakanın akabinde açıklamalarda bulundu.

“Türk futbolunun bir türlü kurtulamadığı kepazelikler çabucak kendini gösterdi” diyen İskender, şunları lisana getirdi:

“Dün; Galatasaray maçına çıkmadan evvel emeğimizin yeniden gasp edileceği hissi yalnızca bizim değil, tüm spor topluluğunun da beklentisiydi. Malumun ilanı gecikmedi. Türk futbolunun bir türlü kurtulamadığı kepazelikler çabucak kendini gösterdi. Adalet terazisi çoktan şaşmış, gözünün önündekini görmeyen, görmek istemeyen ve 3 maymun üzere alanda dolanan hakemlerle lakin bu kadar olabilirdi. Muhteşem Lig’in inandırıcılığı aralık ayı prestijiyle büsbütün bitti. Türk futbolu artık sıfırı tüketti. Yarını dahi beklemeden çabucak bugün neşter vurulmalı ve Türk futbolunun içindeki ur kesip dışarı atılmalıdır.”

Türk futbolunun geri dönüşü olmayan bir yolda olduğunu kaydeden Murat İskender, “Koca bir ülkenin futbol namusu her hafta hırsızlar tarafından lekelenmekte ve MHK’da tüm bu kepazeliklere çanak tutmaya devam etmektedir. Ülke sporu ismine atabilecekleri tek bir adım kaldı. Merkez Hakem Kurulu istifa etmeli. Biraz gururları varsa ‘Bu işi elimize yüzümüze bulaştırdık’ deyip bugün istifalarını sunarlar. Tekrar ediyoruz, yarın herkes için çok geç olacak” sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
hayvan ticaretinde dolandiricilik supheli otelde yakalandi WXYEHSIW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayvan ticaretinde dolandırıcılık: Şüpheli otelde yakalandı

Samsun’da büyükbaş hayvan alım satımı üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık olayında, aynı şahsın farklı tarihlerde çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkarken, şüpheli şahıs jandarma ekiplerince kaldığı otelde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Nisan tarihinde Tekkeköy ilçesinde hayvan satın alıp 2 kişiyi toplam 213 bin TL dolandırdığı iddia edilen G.E. (42) şikayet üzerine Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak 24 Nisan’da Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Aynı şahıs dün Atakum ilçesi Yukarıaksu Mahallesi’nde A.S. (60) isimli şahıstan 290 bin liraya 2 adet büyükbaş hayvan satın aldı ve parasını ödemeden kayıplara karıştı. A.S., G.E.’ye 290 bin TL karşılığında sattığı 2 büyükbaş hayvanın parasını banka hesabına gönderilmediği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları takip sonucu şüpheli G.E.’yi kaldığı otelde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan detaylı araştırmada şüpheli G.E.’nin yalnızca bu olayla sınırlı kalmadığı, 16 Nisan’da Tekkeköy ilçesinde H.B. isimli şahıstan 3 adet büyükbaş hayvanı 570 bin TL karşılığında aldığı ve ödeme yapma vaadiyle ortadan kaybolduğunu tespit etti

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan G.E., Atakum ve Tekkeköy ilçesindeki dolandırıcılık olayları ile ilgili bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin