Trabzonspor Lider Yardımcısı Murat İskender, Muhteşem Lig’in inandırıcılığının aralık ayı prestijiyle büsbütün bittiğini savunarak, “Türk futbolu artık sıfırı tüketti. Yarını dahi beklemeden çabucak bugün neşter vurulmalı ve Türk futbolunun içindeki ur kesip dışarı atılmalıdır” dedi.
Trabzonspor Lider Yardımcısı Murat İskender, Trendyol Harika Lig’in 16. haftasında Galatasaray ile oynanan müsabakanın akabinde açıklamalarda bulundu.
“Türk futbolunun bir türlü kurtulamadığı kepazelikler çabucak kendini gösterdi” diyen İskender, şunları lisana getirdi:
“Dün; Galatasaray maçına çıkmadan evvel emeğimizin yeniden gasp edileceği hissi yalnızca bizim değil, tüm spor topluluğunun da beklentisiydi. Malumun ilanı gecikmedi. Türk futbolunun bir türlü kurtulamadığı kepazelikler çabucak kendini gösterdi. Adalet terazisi çoktan şaşmış, gözünün önündekini görmeyen, görmek istemeyen ve 3 maymun üzere alanda dolanan hakemlerle lakin bu kadar olabilirdi. Muhteşem Lig’in inandırıcılığı aralık ayı prestijiyle büsbütün bitti. Türk futbolu artık sıfırı tüketti. Yarını dahi beklemeden çabucak bugün neşter vurulmalı ve Türk futbolunun içindeki ur kesip dışarı atılmalıdır.”
Türk futbolunun geri dönüşü olmayan bir yolda olduğunu kaydeden Murat İskender, “Koca bir ülkenin futbol namusu her hafta hırsızlar tarafından lekelenmekte ve MHK’da tüm bu kepazeliklere çanak tutmaya devam etmektedir. Ülke sporu ismine atabilecekleri tek bir adım kaldı. Merkez Hakem Kurulu istifa etmeli. Biraz gururları varsa ‘Bu işi elimize yüzümüze bulaştırdık’ deyip bugün istifalarını sunarlar. Tekrar ediyoruz, yarın herkes için çok geç olacak” sözlerini kullandı.


Trabzonspor Başkan Yardımcısı Murat İskender: “Türk futbolu artık sıfırı tüketti”
Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi
Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.
Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

