Trabzonspor Lider Yardımcısı Murat İskender, Muhteşem Lig’in inandırıcılığının aralık ayı prestijiyle büsbütün bittiğini savunarak, “Türk futbolu artık sıfırı tüketti. Yarını dahi beklemeden çabucak bugün neşter vurulmalı ve Türk futbolunun içindeki ur kesip dışarı atılmalıdır” dedi.
Trabzonspor Lider Yardımcısı Murat İskender, Trendyol Harika Lig’in 16. haftasında Galatasaray ile oynanan müsabakanın akabinde açıklamalarda bulundu.
“Türk futbolunun bir türlü kurtulamadığı kepazelikler çabucak kendini gösterdi” diyen İskender, şunları lisana getirdi:
“Dün; Galatasaray maçına çıkmadan evvel emeğimizin yeniden gasp edileceği hissi yalnızca bizim değil, tüm spor topluluğunun da beklentisiydi. Malumun ilanı gecikmedi. Türk futbolunun bir türlü kurtulamadığı kepazelikler çabucak kendini gösterdi. Adalet terazisi çoktan şaşmış, gözünün önündekini görmeyen, görmek istemeyen ve 3 maymun üzere alanda dolanan hakemlerle lakin bu kadar olabilirdi. Muhteşem Lig’in inandırıcılığı aralık ayı prestijiyle büsbütün bitti. Türk futbolu artık sıfırı tüketti. Yarını dahi beklemeden çabucak bugün neşter vurulmalı ve Türk futbolunun içindeki ur kesip dışarı atılmalıdır.”
Türk futbolunun geri dönüşü olmayan bir yolda olduğunu kaydeden Murat İskender, “Koca bir ülkenin futbol namusu her hafta hırsızlar tarafından lekelenmekte ve MHK’da tüm bu kepazeliklere çanak tutmaya devam etmektedir. Ülke sporu ismine atabilecekleri tek bir adım kaldı. Merkez Hakem Kurulu istifa etmeli. Biraz gururları varsa ‘Bu işi elimize yüzümüze bulaştırdık’ deyip bugün istifalarını sunarlar. Tekrar ediyoruz, yarın herkes için çok geç olacak” sözlerini kullandı.


Trabzonspor Başkan Yardımcısı Murat İskender: “Türk futbolu artık sıfırı tüketti”
Karabük Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Söyleşi Daveti
Atatürkçü Düşünce Derneği Karabük Şubesi, emekli albay Orkun Özeller’in katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşi programını duyurdu.
Derneğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Özeller’in ABD tarafından kendisine verilmek istenen madalyayı reddettiği belirtilerek dikkat çeken ifadelerine yer verildi.
Paylaşımda, Emekli Albay Orkun Özeller’in, “Benim düşmanım olan YPG/PKK terör örgütüne yardım eden bir devletin verdiği bu madalyayı almaya onurum müsaade etmiyor” sözleri hatırlatıldı.
Söyleşi programının 24 Mayıs 2026 Pazar günü saat 14.00’te Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirildi. Etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.

