blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mart, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzonspor, Başakşehir maçı için İstanbul’a gitti

Trabzonspor, Trendyol Harika Lig’in 28. haftasında deplasmanda Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gitti. Türk Hava Yollarına (THY) özel uçak ile İstanbul’a giden Trabzonspor kafilesinde 22 futbolcu yer aldı.
Trabzonspor’un Başakşehir kafilesinde şu isimler yer aldı:
"Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Zirve, Ahmet Doğan Yıldırım, Arif Boşluk, Pedro Malheiro, Mustafa Eskihellaç, Hüseyin Türkmen, Ali Şahin Yılmaz, Arseniy Batagov, Serdar Saatçı, Salih Malkoçoğlu, Batista Mendy, Tim Jabol Folcarelli, John Lundstram, Ozan Tufan, Muhammed Cham, Oleksandr Zubkov, Edin Visca, Denis Draguş, Simon Banza, Danylo Sikan, Enis Destan."
Öte yandan çarşamba günü gerçekleştirilen idmanda sakatlık yaşayarak idmanı sedye ile terk eden genç kaleci Onuralp Çevikkan ise tedavisi için koltuk değnekleri ile İstanbul’un yolunu tuttu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ocak, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da gece yarısı korku dolu anlar: Kırsal mahallede iki ev alevlere teslim oldu

Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Kızılkese Mahallesi’nde gece saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek iki ahşap evi küle çevirdi. Yangın, mahalle sakinlerinin ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı.
Vezirköprü’ye yaklaşık 59 kilometre uzaklıktaki Kızılkese Mahallesi’nde, henüz belirlenemeyen nedenle bir evde yangın çıktı. Gece geç saatlerde başlayan yangın, hızla büyüyerek çevresinde bulunan ve kullanılmayan başka bir eve sıçradı. Ahşap evleri saran yangında alevler göğe yükseldi, geceyi aydınlattı. Alevleri fark eden vatandaşlar, tankerlerle yangına müdahale ederek büyümesini önlemeye çalıştı. Yangın vanası yardımıyla yapılan ilk müdahale sayesinde alevlerin diğer evlere yayılması engellendi.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın saat 03.00 sıralarında kontrol altına alındı.
Kızılkese Mahallesi Muhtarı Ramazan Karataş, yangının İsmail Ay’a ait evde başladığını, oturulmayan ve Ahmet Öztürk’e ait olan eve sıçradığını belirtti. Karataş, vatandaşların tankerlerle müdahalesinin ardından itfaiye ekiplerinin olay yerine gelerek yangını tamamen söndürdüğünü ve çevredeki evlerin zarar görmesinin önüne geçildiğini ifade etti.
Yangın sonucu iki ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin