Trabzonspor, Trendyol Harika Lig’in 28. haftasında deplasmanda Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a gitti. Türk Hava Yollarına (THY) özel uçak ile İstanbul’a giden Trabzonspor kafilesinde 22 futbolcu yer aldı.
Trabzonspor’un Başakşehir kafilesinde şu isimler yer aldı:
“Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Zirve, Ahmet Doğan Yıldırım, Arif Boşluk, Pedro Malheiro, Mustafa Eskihellaç, Hüseyin Türkmen, Ali Şahin Yılmaz, Arseniy Batagov, Serdar Saatçı, Salih Malkoçoğlu, Batista Mendy, Tim Jabol Folcarelli, John Lundstram, Ozan Tufan, Muhammed Cham, Oleksandr Zubkov, Edin Visca, Denis Draguş, Simon Banza, Danylo Sikan, Enis Destan.”
Öte yandan çarşamba günü gerçekleştirilen idmanda sakatlık yaşayarak idmanı sedye ile terk eden genç kaleci Onuralp Çevikkan ise tedavisi için koltuk değnekleri ile İstanbul’un yolunu tuttu.


0
Trabzonspor, Başakşehir maçı için İstanbul’a gitti
0
0
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı
Kastamonu’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen operasyonda M.C., G.C. ve E.K. gözaltına alındı. Operasyonda ise 140,34 gram bonzai, 18 adet sentetik ecza hapı, 0,44 gram metamfetamin ve 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan cam düzenek ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden M.C. ve G.C. tutuklanırken, E.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

