Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Konyaspor’u konuk edecek Trabzonspor, hazırlıklarını 7 eksikle sürdürdü.
Şenol Güneş, yönetiminde yapılan antrenmanla Trabzonspor, pazar günü Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Basın mensuplarına 20 dakikası açık olan bölümde bordo-mavililer ilk bölümde salonda çalıştı. Sonrasında koordinasyon çalışması yapıldı.
Bordo-mavililerde tedavileri devam eden Enis Destan, Hüseyin Türkmen, Savic, Batagov, Umut Bozok, Cihan Çanak ve Serkan Asan antrenmana katılmadı.
Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.


Trabzonspor 7 eksikle hazırlıklarını sürdürdü
Kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düştü
Rize’nin Pazar ilçesinde kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen bir kişi yaralandı.
Olay Pazar ilçesine bağlı Hisarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiraz toplamak amacıyla ağaca çıkan Tayfun Tafralı, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü. Tafralı’nın düştüğünü gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, engebeli arazide sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla sedyeyle taşınarak hazır bekletilen ambulansa ulaştırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Tafralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

