karabuk
İmsak 05:53
Güneş 07:18
Öğle 13:07
İkindi 16:13
Akşam 18:46
Yatsı 20:06
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
trabzonspor 48 golun 15ini kafayla atti RPCmnlXn
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mart, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzonspor, 48 golün 15’ini kafayla attı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’de bu sezon attığı 48 golün 15’ini kafa vuruşlarıyla kaydederek hava toplarındaki üstünlüğünü ortaya koydu.
Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında sahasında Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup eden Trabzonspor, söz konusu gollerin tamamını kafa vuruşlarıyla attı. Onuachu 1 ve Nwaiwu’nun 2 golüyle sahadan 3 puanla ayrılan Karadeniz ekibi, hava toplarındaki hakimiyet konusunda zirvede yer aldı. 48 gol atan Karadeniz ekibinin 15 kafa golüyle hava toplarındaki etkinliği, takımın en önemli kozlarından biri oldu.

2.01’lik dev forvet etkisi
Trabzonspor’un hava toplarındaki üstünlüğünün en önemli etkenlerinden biri ise takımın Nijeryalı golcüsü Paul Onuachu oldu. 2.01 metrelik boyuyla Nijeryalı golcü ligde 18 golle krallık yarışında zirvede yer alırken, söz konusu gollerin 7’sini kafayla ağlara gönderdi. Onuachu, 5’i penaltı olmak üzere 11 golü de ayakla attı.
Onuachu’nun ardından bu alanda Augusto, golcü oyuncuyu takip etti. Brezilyalı oyuncu 4 kafa golüyle takımına katkı verirken, devre arası takıma katılan Nijeryalı futbolcu Nwaiwu 2, Stefan Savic ve sezon içinde takımdan ayrılan Sikan da 1’er kez kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı.
Uzun boylu ve fiziksel olarak güçlü oyuncularını etkili kullanan Trabzonspor, özellikle duran toplarda ve kenar ortalarında rakip savunmalara zor anlar yaşattı. Hava toplarındaki bu üstünlük, skorlara da yansıdı. Bordo-mavililer birçok maçta kilidi açan ya da sonucu belirleyen golleri kafa vuruşlarıyla buldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

vefat
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mart, 2026 12:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Öğrenci servisi ile çarpışan motokurye hayatını kaybetti

Karabük'te öğrenci servisi ile çarpışan motosikletin sürücüsü, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kaza, 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi.

H.K. idaresindeki 78 S 0086 plakalı minibüs ile Yashar Ghasamı (27) yönetimindeki 78 MA 0455 plakalı motosiklet çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motokuryelik yapan sürücü Ghasamı ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı, özel bir hastaneye kaldırıldı.

Ghasamı, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıld

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.