Trabzonspor, 2025 yılında şansızlığını kırmak istiyor - Karabük Haber Postası
trabzonspor 2025 yilinda sansizligini kirmak istiyor VqjYTEzi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, 2025 yılında şansızlığını kırmak istiyor

2024 yılını büyük maç kazanamadan tamamlayan Trabzonspor, ezeli rakipleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynadığı son 7 maçta 6 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Trendyol Muhteşem Lig’in 24. haftasında Trabzospor yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Bordo-mavililer, bu karşılaşmayla birlikte büyük maçlardaki şanssızlığını değiştirmek istiyor. Karadeniz temsilcisi, 2024 yılında kelam konusu 3 ekibi mağlup edemezken, son 7 müsabakada da 6 yenilgisi, 1 beraberlik aldı.

Beşiktaş maçlarında dramatik sonuçlar

Trabzonspor, 2024 Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile karşılaştı ve son saniyelerde yediği golle 3-2 mağlup olarak kupayı kaybetti. Karadeniz grubu, rakibine karşı ligde ise 2-0 yenilirken, Trabzon’da 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray karşısında ağır yenilgiler

Bordo-mavili taraftarlar, 2024 yılında Galatasaray’a karşı alınan farklı yenilgilerle büyük hayal kırıklığı yaşadı. Bordo-mavililer, 21 Ocak 2024 alanında 5-1, 16 Aralık 2024’te de İstanbul’da 4-3’lük skorla kaybetti.

Fenerbahçe ile olaylı maçlar

2024 yılında Trabzonspor ile Fenerbahçe ortasındaki iki müsabaka da büyük çekişmeye sahne oldu. Her iki maç da Trabzon’da oynandı ve 3-2’lik skorlarla Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçlandı. Birinci maçta yaşanan saha olayları uzun mühlet gündem oldu.

2025’te yeni bir sayfa açmak istiyor

Trabzonspor, 2024 yılında Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor karşısında yaşadığı bu olumsuz tabloyu 2025 yılında değiştirmek istiyor. Teknik Yönetici Şenol Güneş idaresinde yeni bir sayfa açmayı hedefleyen bordo-mavililer, Beşiktaş deplasmanından galip ayrılmak istiyor. Karadeniz temsilcisi, Güneş’in gelişiyle çıktığı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı maçlarda ise 1 beraberlik 2 yenilgi aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kamyonetin carpip 16 metre savurdugu adam kurtarilamadi iemeMS3d
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mart, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kamyonetin çarpıp 16 metre savurduğu adam kurtarılamadı

Samsun’da kamyonetin çarpması sonucu 16 metre savrulan 45 yaşındaki Mehmet Altunkaya, yoğun bakımdaki 10 günlük hayat mücadelesini kaybetti.

Kaza, 13 Mart’ta Atakum ilçesi Körfez Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı ile 5051. Sokak kesişiminde saat 19.20’de meydana geldi. Çöplerden plastik toplayarak geçimini sağlayan 45 yaşındaki Mehmet Altunkaya, kendisine çarpan kamyonetin etkisiyle yoldan 16 metre savrularak ağır yaralandı. Aracın çarpmasıyla kalbi duran Altunkaya’nın kafatası, omuriliği ve birçok kemiği kırıldı, bacaklarındaki deri ise kemikten ayrıldı. Ağır yaralanan Altunkaya, sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapılarak hayata döndürülürken, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi’nde yoğun bakıma kaldırıldı. 10 gündür yaşam mücadelesi veren Altunkaya, bugün hayata gözlerini yumdu.

Kazaya karışan kamyonetin sürücüsü S.S. (27), Atakum Şehit Recep Tokur Polis Merkezi’nde şüpheli sıfatıyla olayla ilgili verdiği ifadesinde, yolda seyir halindeyken Mehmet Altunkaya’nın aniden yola atladığını, kornaya bastığını ancak duramayarak şahsa çarptığını, frene basma vaktinin olmadığını, şahsa aracın sağ tarafıyla vurduktan sonra aracını durdurarak yanına gidip yardımcı olduğunu ve suçunun olmadığını savunmuştu.

Mehmet Altunkaya’nın eşi Zübeyde Altunkaya (42), eşinin bugün hayatını kaybettiğini, cenazesinin yarın ikindi namazını müteakip Terme ilçesinin Hüseyinmescid Mahallesi’nde aile mezarlığına defnedileceğini söyledi.

Acılı eş Zübeyde Altunkaya, çok büyük üzüntü içerisinde olduğunu, 10 yaşında yüzde 96 zihinsel engelli oğlunun babasının öldüğünü anlamadığını ve hala babasını yanına çağırdığını, eşine çarpıp ölümüne sebep olan S.S.’nin ise serbest olduğunu belirterek adalet istediğini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin