blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Şubat, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzonspor, 2025 yılında şansızlığını kırmak istiyor

2024 yılını büyük maç kazanamadan tamamlayan Trabzonspor, ezeli rakipleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile oynadığı son 7 maçta 6 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.
Trendyol Muhteşem Lig’in 24. haftasında Trabzospor yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Bordo-mavililer, bu karşılaşmayla birlikte büyük maçlardaki şanssızlığını değiştirmek istiyor. Karadeniz temsilcisi, 2024 yılında kelam konusu 3 ekibi mağlup edemezken, son 7 müsabakada da 6 yenilgisi, 1 beraberlik aldı.

Beşiktaş maçlarında dramatik sonuçlar
Trabzonspor, 2024 Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile karşılaştı ve son saniyelerde yediği golle 3-2 mağlup olarak kupayı kaybetti. Karadeniz grubu, rakibine karşı ligde ise 2-0 yenilirken, Trabzon’da 1-1 berabere kaldı.

Galatasaray karşısında ağır yenilgiler
Bordo-mavili taraftarlar, 2024 yılında Galatasaray’a karşı alınan farklı yenilgilerle büyük hayal kırıklığı yaşadı. Bordo-mavililer, 21 Ocak 2024 alanında 5-1, 16 Aralık 2024’te de İstanbul’da 4-3’lük skorla kaybetti.

Fenerbahçe ile olaylı maçlar
2024 yılında Trabzonspor ile Fenerbahçe ortasındaki iki müsabaka da büyük çekişmeye sahne oldu. Her iki maç da Trabzon’da oynandı ve 3-2’lik skorlarla Fenerbahçe’nin galibiyetiyle sonuçlandı. Birinci maçta yaşanan saha olayları uzun mühlet gündem oldu.

2025’te yeni bir sayfa açmak istiyor
Trabzonspor, 2024 yılında Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor karşısında yaşadığı bu olumsuz tabloyu 2025 yılında değiştirmek istiyor. Teknik Yönetici Şenol Güneş idaresinde yeni bir sayfa açmayı hedefleyen bordo-mavililer, Beşiktaş deplasmanından galip ayrılmak istiyor. Karadeniz temsilcisi, Güneş’in gelişiyle çıktığı Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadığı maçlarda ise 1 beraberlik 2 yenilgi aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Ordu’da yeni gölet

Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler’in hem kuraklığa karşı tedbir almak hem de tarım, hayvancılık ve turizme hizmet etmesi gayesiyle çalışmalarını başlattığı Gölköy Uluvahta Yayla Göleti’nde sona gelindi. Gölette incelemelerde bulunan Lider Güler, "Çok taraflı ve çok işlevli bir göleti Ordu’muza kazandırdığımız için memnunuz. Burası Giresun’un, Tokat’ın ve Sivas’ın tercih ettiği bir yer olacak" dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Gölköy ilçesine bağlı Uluvahta Yaylası’nda inşa edilen göleti turizme kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi grupları göl ve etrafında kamelya suramı, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına ise aralıksız devam ediyor.
Gölköy Uluvahta Yayla Göleti’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, Uluvahta’ya kazandırılan göletin bölgenin cazibe merkezlerinden bir tanesi olacağını söyledi.

"Gölköy’e yeni bir hoşluk katacak"
Göletin tarımdan turizme çok taraflı bir çalışma olduğunu, mümkün yangınlarda itfaiye ve helikopter için su kaynağı olacağını aktaran Lider Güler, şöyle konuştu:
"19 ilçemizin 19’u da birbirinden hoş. Gölköy Uluvahta’da tam bir tabiat olağanüstüsü. Yayladaki alan daha önce boş bir alandı. Uluvahta Yayla Göleti ile bu alanı çok daha hoş bir alana çevirdik. Burası hem piknik alanı hem şenlik alanı tıpkı vakitte kış şenliklerinde de donması ile adeta bir buz pistine dönüşüyor. Burası Giresun’un, Tokat’ın ve Sivas’ın tercih ettiği bir yer. Münasebetiyle burası artık hem balık tutulan, hoş vakit geçirilebilecek ve dingin su sporları yapılacak bir alan olacak. Etraf düzenlemeleri ile de burası çok daha hoş olacak ve Gölköy’ümüzün hoşluğuna hoşluk katacağız. Bir öteki yandan da mümkün bir yangında helikopterlerin ve itfaiyelerin su almasına imkan sunacağız. Bu manada da çok hoş bir kaynak olacak. Çok taraflı ve çok işlevli bir göleti Ordu’muza kazandırdığımız için memnunuz, güzel olsun."

Bizi sosyal medyadan takip edin