Trabzon’da tesirli olan kar yağışını vatandaşlar cümbüşe dönüştürdü. Kimisi naylon poşetini alarak kaydı, kimisi ise kayak grupları ile sokakları piste çevirdi.
Trabzon’da geçtiğimiz günlerde başlayan ve dün gece saatlerinden itibaren kent merkezinde tesirini arttıran kar yağışı cümbüşe dönüştü. Kent merkezinin beyaza büründüğü Trabzon’da vatandaşlar sokağa çıkarak karın tadını çıkardı. Mahalle ve sokak ortalarındaki rampalarda gencinden yaşlısına karın yağmasına fırsat bilenler naylon poşetlerle kayarken, kentin en işlek caddelerinden biri olan Uzun sokakta da vatandaşlar Ankara havası, kolbastı ve horon oynadı. Kimi vatandaşlar ise kayak kadroları ile sokakları adeta piste çevirdi.


Trabzonlular karı eğlenceye çevirdi, izleyenleri gülümseten görüntüler ortaya çıktı
Tosya’da 19 Mayıs’ta halk otobüsleri ücretsiz olacak
Tosya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda halk otobüslerinde ulaşımın ücretsiz olaak.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi, 19 Mayıs Salı günü otobüs seferlerinde gün boyunca ulaşımın ücretsiz verileceğini açıkladı. Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi olarak otobüs seferlerimiz gün boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, etkinlik alanlarına daha kolay ulaşım sağlamak ve hemşehrilerimizin bu anlamlı güne rahatça katılım göstermesi amacıyla toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet sunacaktır. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı diliyoruz” denildi.

