Trabzonlu Öğretim Üyesi Medikar Hastanesinde Şifa Buldu - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ağustos, 2017 13:18 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonlu Öğretim Üyesi Medikar Hastanesinde Şifa Buldu

Özel Medikar Hastanesi şifa dağıtmaya devam ediyor. Gümüşhane Üniversitesi öğretim üyesi Osman Üçüncü 25 senedir  boyunda bulunan Glomus karotikum tümöründen arkadaşlarının tavsiye ile geldiği Özel Medikar Hastanesinde ameliyat olarak kurtuldu.

Boyun kısmında şişkinlik olan ve 25 senedir rahatsız olduğunu belirten Osman Üçüncü Özel Medikar Hastanesini arkadaşlarının tavsiye ettiğini belirterek”25 senedir boyun kısmında bir şişkinlik vardı, giderek bu şişkinlik büyüdü. Arkadaşlarım bana Karabük Özel Medikar hastanesini kalp ve damar cerrahisi uzmanı Doç. Dr. Caner Arslan’ı tavsiye ettiler. Ben de memleketim Trabzon’dan kalkıp geldim. Muayene sonucu boynum da Glomus tümörü olduğu teşhisi konuldu. Başarılı bir  ameliyat geçirdim. Beni sağlığıma kavuşturan kalp ve damar cerrahisi uzmanı Doç. Dr. Caner Arslan ve ekibine, kat hemşirelerine ve tüm Özel Medikar Hastanesi personeline teşekkür ederim. İyi ki böyle bir hastane ve hocaları var. Karabük halkı bunun kıymetini bilmeli” dedi.

Glomus karotikum tümörünün genellikle iyi huylu bir tümör olduğunu belirten Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanı Doç.Dr. Caner Arslan” Hastamız Trabzon ilinden boynunda artan bir şişkinlik rahatsızlığı nedeniyle gelerek, hastanemize başvurdu. Yapılan muayene sonunda bu tümörü belirledik ve kendisini ameliyata aldık. Başarılı bir ameliyat geçirdi

Şah damarı bölgesinde olduğu için tehlikeli bir ameliyat olduğunu belirten Kalp ve Damar Cerrahisi uzmanı Doç.Dr. Caner Arslan” Bu tümör şah damarı olarak bilinen karotid arterin ikiye ayrıldığı çatal bölgede yerleşir. Hastalarımız boyunda uzun süredir var olan şişlik yakınmalarıyla sebebiyle gelirler ve büyümesinde yavaş olur. Bu hastamız da bu sebepten geldi. Ekibimle yaptığımız ameliyat sonrası Osman Üçüncü tümör ’den kurtuldu. “

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta yesil sahada cifte mutluluk qaraybj7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta yeşil sahada çifte mutluluk

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Süper Amatör Lig’e yükselme maçında Muslu Belediyespor’da forma giyen Birkan Şengün, takımın 2 golünü kaydettiği maç sonunda kız arkadaşı olan Edanur Keserci’ye evlilik teklifi ederek yüzük taktı.

Filyos Sentetik Stadyumu’nda oynanan Muslu Belediyespor ile Çaycumagücüspor’un Süper Amatör Lig’e yükselme maçı sonrasında yeşil sahada ilginç görüntüler yaşandı. Muslu Belediyespor’un 23 numaralı futbolcusu Birkan Şengün, 2-1 galip geldikleri maçta takımın gollerini kaydetti.

Maçtan galip ayrılan Muslu Belediyespor takımı ve futbolcuları sevinçlerini yaşadığı sırada Birkan Şengün, kız arkadaşı Edanur Keserci’yi sahaya getirerek takım arkadaşlarınında hazır bulunduğu sahada yüzük taktı ve evlilik teklifi etti. O sırada tribünde olan taraftarlar ise ’Benimle evlenirmisin’ pankartı açarak Birkan Şengün ve Edanur Keserci çiftine destek verdi. Şengün’ün kız arkadaşı Edanur Keserci ise beklemediği bir olayla karşılaşırken şaşkına uğrayınca erkek arkadaşı Birkan Şengün’ün teklifi karşısında ‘Evet’ yanıtı verdi.

Evlilik teklifinin ardından duygu ve düşüncülerini paylaşan Birkan Şengün, “Benim için çok güzel bir gün. Sağ bek olarak maça geçtiğimde ilk golümü attım ve sonrasında forvete geçerek de gereğini yaptım. İki gol ile maçı aldık, takımca herkes güzel oynadı. Kız arkadaşıma da evlilik teklifi ettim. İki kutlama bir arada oldu. Şu an hayatımın en güzel günü. Tüm takımı tebrik ederim” dedi.

Evlilik teklifini erkek arkadaşı Birkan Şengün’den alan Edanur Keserci ise, “Ben çok mutluyum ve şaşkınım. Birkan’ı ve bizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin