Trabzon’daki şiddetli yağışlar sonrasında Arsin ilçesi Güneyce mahallesinde heyelan tehdidi - Karabük Haber Postası
trabzondaki siddetli yagislar sonrasinda arsin ilcesi guneyce mahallesinde heyelan tehdidi hEYCkbvD jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2024 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki şiddetli yağışlar sonrasında Arsin ilçesi Güneyce mahallesinde heyelan tehdidi

Trabzon’da dün etkili olan şiddetli yağışlar sonrasında Arsin, Yomra, Araklı ve Sürmene ilçelerinin iç kesimlerindeki bir çok mahalle yolu heyelan ve seller nedeniyle ulaşıma kapanırken, Arsin ilçesinin Güneyce mahallesi de bu yerleşim yerleri arasında yer alıyor.

Mahalle yolu heyelan nedeniyle dün akşam saatlerinde ulaşıma kapanırken, mahalleye içme suyu ve elektrik verilemiyor. Mahalledeki bir ev heyelan tehlikesi nedeniyle boşaltılırken, 20’ye yakın hanedeki vatandaşlar yollarının açılmasını bekliyor.

Mahalle sakinlerinden Tayfun Şahin (31) dün yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında büyük bir korku yaşadıklarını ve mahalle yollarının ulaşıma kapandığını söyledi. Şahin, yöredeki heyelanların hala devam ettiğini toprak kaymaları nedeniyle bir çok fındık arazisinin yok olduğunu ifade ederek yetkililerden mahalle yollarının açılmasını istedi. Elektriklerinin ve içme sularının kesildiğini belirten Şahin, bu zamana kadar bu çapta büyük bir afet yaşamadıklarını hatırlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
atay aktug hayatini kaybetti 5fzIaLOg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Atay Aktuğ hayatını kaybetti

Trabzonspor’un eski başkanlarından, eski Trabzon Belediye Başkanı ve spor camiasının tanınan isimlerinden Atay Aktuğ 81 yaşında hayatını kaybetti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunu olan Aktuğ, futbolculuk kariyerinde İdmanocağı, Akçaabat Sebatspor ve Trabzonspor gibi kulüplerde forma giydi. Futbolu bıraktıktan sonra 1980-1982 yılları arasında Trabzonspor yönetiminde basın sözcüsü olarak görev aldı.

Siyasete de atılan Atay Aktuğ, 1989-1994 yılları arasında Trabzon Belediye Başkanlığı görevini yürüttü. 2003 yılında Trabzonspor Başkanlığı’na seçilen Aktuğ, 2006 yılına kadar bu görevini sürdürdü ve görevini Nuri Albayrak’a devretti.

Bizi sosyal medyadan takip edin