Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan yayla yollarını açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Trabzon’da kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. Özellikle yoğun kar yağışının etkili olduğu yüksek kesimlerde teyakkuza geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ulaşıma kapanan yollara müdahale ediyor. Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için seferber olan ekipler, yoğun kar yağışından dolayı ulaşıma kapanan Çaykara’nın Barma ve Sarıkaya, Düzköy’ün Ulan, Tonya’nın Kadıralak ve Kumanandoz, Vakfıkebir’in Karadağ ve Akçaabat’ın Kayabaşı yaylalarında yol açma çalışması gerçekleştirdi.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ekiplerimiz vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için mahalle ve yayla yollarında her türlü tedbiri almıştır. Vatandaşlarımız kar yağışı nedeniyle yaşayacakları her türlü olumsuzluk halinde Trabzon İletişim ve Koordinasyon Merkezi’nin (TİKOM) Alo 153 hattından bizlere ulaşabilirler” denildi.
0
Trabzon’da yayla yollarında karla mücadele sürüyor
0
Karabük’te Miting Heyecanı: Özgür Özel Halka Hitap Ediyor
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Karabük’te vatandaşlarla bir araya geldi. Albay Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde düzenlenen mitingde yoğun kalabalık dikkat çekiyor.
Partililerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği miting alanında coşku her geçen dakika artarken, Özel otobüsten yaptığı konuşmada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. Sık sık alkış ve sloganlarla kesilen konuşma, alanda büyük bir heyecan oluşturdu.
Güvenlik önlemlerinin üst seviyede tutulduğu mitingde polis ekipleri çevrede geniş çaplı tedbir alırken, vatandaşların alana girişleri kontrollü şekilde sağlanıyor.
CANLI YAYIN DEVAM EDİYOR
Özgür Özel’in Karabük’te Albay Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde gerçekleştirdiği mitingdeki konuşması sürüyor. Gelişmeler anbean aktarılmaya devam edecek.

