Trabzon’da uyuşturucu operasyonu: 11 gözaltı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
trabzonda uyusturucu operasyonu 11 gozalti wyc9uFTG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Şubat, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da uyuşturucu operasyonu: 11 gözaltı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları tarafından 3 ilçede yapılan operasyonda 11 kişi gözaltına alınırken, 3 tabanca, bir tüfek ile çok sayıda uyuşturucu husus ele geçirildi.

Alınan bilgiye nazaran, Ortahisar, Arsin ve Of ilçelerini kapsayacak formda Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Özel Harekat polislerinin de iştirak ile 11 kuşkulu şahsa yönelik yapılan operasyon sonucunda bonzai, metamfetamin, çok sayıda sentetik hap, kubar esrar, skunk esrar, tütün ile karışık esrar hususları, uyuşturucu unsur içiminde kullanılan plastik düzenek, biri kuru sıkı olmak üzere 3 adet tabanca, fişek ve 1 adet yivsiz av tüfeği ele geçirildi. Operasyon kapsamında, 11 kuşkulu şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, şüpheliler hakkında (TCK 188/3) uyuşturucu unsur ticareti ve 6136 SKM hatalarından isimli tahkikata başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin