Trabzon’da sahil yolu kenarına acil iniş yapan helikopter korkuttu - Karabük Haber Postası
trabzonda sahil yolu kenarina acil inis yapan helikopter korkuttu UBviNTnh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mart, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da sahil yolu kenarına acil iniş yapan helikopter korkuttu

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde Karadeniz Kıyı Yolu kenarındaki alana iniş yapan helikopter korkuttu. Arıza nedeniyle acil iniş yaptığı öğrenilen helikopter, bir mühlet sonra tekrar havalandı.

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde yol kenarına iniş yapan helikopter, endişe ve paniğe neden oldu. Yüksek tansiyon sınırlarında bakım çalışmaları için uçuş yapan TEİAŞ’a ilişkin helikopterin toprak alana inmesinin akabinde etraftaki vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis takımları sevk edilirken, helikopterin arıza nedeniyle acil iniş yaptığı belirlendi. Pilotların arızayı gidermesiyle tekrar havalanan helikopter, elektrik iletim sınırlarını temizlemek için yoluna devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesi sorusturmasi buyuyor chpli meclis uyesi ve iki isim daha gozaltinda SUVh6evy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi soruşturması büyüyor: CHP’li meclis üyesi ve iki isim daha gözaltında

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama çalışmaları devam ederken gözaltına 3 kişi gözaltına alındı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler de belli oldu. Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin