Trabzon’da sahil yolu kenarına acil iniş yapan helikopter korkuttu - Karabük Haber Postası
trabzonda sahil yolu kenarina acil inis yapan helikopter korkuttu UBviNTnh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mart, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da sahil yolu kenarına acil iniş yapan helikopter korkuttu

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde Karadeniz Kıyı Yolu kenarındaki alana iniş yapan helikopter korkuttu. Arıza nedeniyle acil iniş yaptığı öğrenilen helikopter, bir mühlet sonra tekrar havalandı.

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde yol kenarına iniş yapan helikopter, endişe ve paniğe neden oldu. Yüksek tansiyon sınırlarında bakım çalışmaları için uçuş yapan TEİAŞ’a ilişkin helikopterin toprak alana inmesinin akabinde etraftaki vatandaşlar durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine polis takımları sevk edilirken, helikopterin arıza nedeniyle acil iniş yaptığı belirlendi. Pilotların arızayı gidermesiyle tekrar havalanan helikopter, elektrik iletim sınırlarını temizlemek için yoluna devam etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk sehirlerarasi otobus terminali 19 mayista aciliyor aW99wUHh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali 19 Mayıs’ta açılıyor

Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali, yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından 19 Mayıs’ta modern yüzüyle hizmete açılacak. Terminal, hem esnafın konforunu hem de vatandaşların ulaşım kalitesini artıracak şekilde yeniden düzenlendi.

Toplam 3 bin 213 metrekare kapalı alan ve 66 metrekare teras alanına sahip terminalde; modern bilet ofisleri, geniş ve konforlu bekleme salonları, mescit, kafeterya, kayıp eşya birimi, lostra hizmeti, berber, hediyelik eşya dükkanları ve otopark gibi birçok hizmet alanı yer alıyor.

Tüm yolcu ihtiyaçlarının tek çatı altında karşılanacağı şekilde tasarlanan terminalin, Karabük’te ulaşım standartlarını yükseltmesi hedefleniyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yeni terminale ilişkin yaptığı açıklamada, eski terminalin fiziki şartlarının yetersiz olduğunu belirterek, “Güvercinlerin yuva yaptığı, ısıtma sisteminin olmadığı, soğuk ve şehrimize yakışmayan mevcut terminali; Karabük’e yakışır, vatandaşlarımızın konforunu önceleyen, tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ferah ve modern bir yapıya dönüştürmüş olmanın mutluluğunu taşıyoruz. Karabük için üretmeye, şehrimizin geleceğine değer katmaya ve verdiğimiz sözleri bir bir hayata geçirmeye devam edeceğiz. Terminalimiz Karabük’ümüze hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

19 Mayıs itibarıyla hizmete açılacak olan Karabük Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin, şehir içi ve şehirlerarası ulaşımda önemli bir merkez olması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin