Reklam
Reklam
trabzonda kar nedeniyle kapanan mahalle yollari ulasima aciliyor asZ6kR5d
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Trabzon’da kar nedeniyle kapanan mahalle yolları ulaşıma açılıyor

Trabzon’un yüksek kısımlarında ve mahallelerinde tesirli olan kar yağışı nedeniyle 22 mahalle yolu ulaşıma kapandı. Büyükşehir Belediyesi takımları, yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi takımları, tesirli olan kar yağışıyla birlikte kapanan mahalle yollarını açmak için seferber oldu. Yol İmal Bakım ve Tamirat Dairesi Başkanlığı takımları, Çaykara ilçesinin Yaylaönü, Demirkapı, Arpaözü, Çayıroba, Şekersu ve Derindere, Şalpazarı ilçesinin Kuzuluk, Gökçeköy ve Sinlice, Arsin ilçesinin İşhan, Yolaç ve Üçpınar, Araklı ilçesinin Kayaiçi, Bahçecik, Sulakyurt ve Aytaş, Sürmene ilçesinin Yazıoba, Oylum ve Güneyköy, Köprübaşı ilçesinin Pınarbaşı ve Beşköy mahallelerinde Düzköy ilçesinin ise Çayırbağı mahallesinde kapanan yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kar yağışının akabinde takımlarımız ilçelerimizde kapanan mahalle yollarını açmak ve inançlı hale getirmek için harekete geçmiştir. Çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın bilhassa yayla yollarını kullanmamalarını ve olumsuzluk durumunda Trabzon İrtibat ve Uyum Merkezi’mizin (TİKOM) Alo 153 çizgisini aramalarını rica ediyoruz” sözlerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin