blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2025 08:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzon’da hüzünlü final

UEFA Gençlik Ligi final maçında Trabzonspor, İspanya’nın Barcelona takımına 4-1 mağlup olarak turnuvayı ikinci tamamladı. Karşılaşmayı Trabzon’dan takip eden taraftarlar maçın ardından hüzünlü anlar yaşadı.
UEFA Gençlik Ligi’nde Trabzonspor, İspanya’nın Barcelona takımına 4-1 mağlup olarak turnuvayı tamamlarken binlerce bordo-mavili taraftar karşılaşmayı 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda kurulan dev ekranda izledi.
UEFA Gençlik Ligi final maçında Trabzonspor U19, Barcelona U19 ile karşı karşıya geldi. İsviçre’nin Nyon kentinde yer alan Colovray Stadyumu’nda oynanan müsabakada Trabzonspor, rakibine Diarra (2), Cuenca ve Silveira’nın attığı gollerle 4-1 mağlup oldu. Trabzonspor’un tek golü ise Bican Tibukoğlu’ndan geldi.
Karşılaşma öncesinde renkli anların yaşandığı alanda horon ve kolbastı oyunları oynanırken, taraftarlar eğlenceli anlar yaşadı. Kurulan dev ekranda maçı izleyen bordo-mavili taraftarlar kentteki düşen hava sıcaklığına aldırış etmeden takımlarına destek vermeye devam etti. Maçın son düdüğüyle birlikte ise hüzünlü anlar yaşayan taraftarlar, takımlarına tezahürat ederek alandan ayrıldı.
Trabzonspor U19 takımının yarın Trabzon’a gelmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
30 Aralık, 2025 12:55 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Valiliğinden Rekor Açıklaması

Karabük Valiliği, il merkezinde ölçülen kar kalınlığında yeni bir rekor kırıldığını açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Karabük merkezinde 19 Ocak 2022 tarihinde ölçülen 70 santimetrelik kar kalınlığı, 26 Aralık 2025 tarihinde başlayarak aralıksız devam eden yoğun kar yağışının ardından 75 santimetreye ulaştı. Böylece il merkezinde son yılların en yüksek kar kalınlığı yeni bir rekor olarak kayıtlara geçti.

Açıklamada, il genelinde etkisini sürdüren kar yağışına karşı Valilik koordinesinde ilgili kurumlar tarafından çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtildi. Valilik bünyesinde oluşturulan İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi tarafından takip edilen çalışmalarda, ulaşımın aksamaması, kamu hizmetlerinin kesintisiz sürdürülmesi ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ekiplerin 7/24 esasına göre sahada görev yaptığı ifade edildi.

Yetkililer, vatandaşların yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin