Reklam
Reklam

Trabzon’da eğitime kar engeli sürüyor

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Kasım, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Trabzon’da il genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime kar engeli sürüyor.

Dün geceden 2 ilçede tüm okullarda, 4 ilçede ise taşımalı eğitime bir gün süre ile ara verilirken, bu illere ek olarak sabah saatlerinde 1 ilçede tüm okullarda, 2 ilçede ise taşımalı eğitime kar tatili verildi.

Trabzon Valiliği’nden dün gece yapılan açıklamada “Yomra ilçemize bağlı Çamlıyurt, Maden, Oymalı ve Özdil mahallelerimizde taşımalı eğitime; Araklı ilçemize bağlı Yeşilyurt ilk ve ortaokulu, Çankaya ilk ve ortaokulu ile Erenler ilk ve ortaokullarında, bu güzergahlardan ve daha yukarı bölgelerden gelen ilk ve ortaöğretimdeki taşımalı eğitime; Tonya ilçemizdeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda; Şalpazarı ilçemizde taşımalı eğitime; Çaykara ilçemizde yolları kapalı olan ve rakımı 800 metre üzerinde bulunan mahallelerimizde taşımalı eğitime; Düzköy ilçemizdeki tüm ilk ve orta dereceli okullarda 25.11.2024 Pazartesi günü eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmesine ilgili ilçe kaymakamlıklarımızda oluşturulan komisyonlarca karar verilmiştir” denildi.

Bu ilçelere ek olarak sabah saatlerinde yapılan açıklamada ise “Dernekpazarı ilçemizdeki ilk ve orta dereceli okullarda; Akçaabat ilçemizde Işıklar Orta Mahalle ilkokulu, Işıklar Orta Mahalle Ortaokulu, Akpınar Ortaokulu, Erikli İlkokulu, Demirkapı ilkokulu, Demirkapı Ortaokulu, Aydın İlkokulu, Ağaçlı Ortaokulu ve bu mahallelerden taşıma yapılan İmam-Hatip Ortaokulu ve Orta Öğretim okullarında; Maçka ilçemizde Başar, Hamsikoy, Yazılıtaş, Bağışlı, Güzelyayla, Güzelce ve Gürgenağaç mahallelerinde taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verilmesine ilgili ilçe Kaymakamlık komisyonunlarınca karar verilmiştir” bilgisi verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Okul sporları minik kızlar hentbol il birinciliği sona erdi

Okul sporlari minik kizlar hentbol il birinciligi sona erdi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Haziran, 2026 11:33 tarihinde yayınlandı
0 0

Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları, büyük heyecana ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olarak tamamlandı.

İl genelinden okulların katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada minik sporcular, centilmence mücadele ederek yeteneklerini sergiledi. Karşılaşmalar sonunda Ünsal Tülbentçi İlkokulu il birinciliğini elde ederken, Kurtuluş İlkokulu ikinci, Şehit Adem Yavru İlkokulu üçüncü ve Altın Safran İlkokulu dördüncü sırada yer aldı.

Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edilirken, organizasyona katılan tüm sporcular, öğretmenler ve okul yöneticileri gösterdikleri emek ve performans nedeniyle tebrik edildi.

Yetkililer, okul sporlarının çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra takım ruhu, disiplin ve özgüven kazanmalarına önemli katkılar sunduğunu belirterek, sporun birleştirici gücüyle geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin