Trabzon’da denizaltı heyecanı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
trabzonda denizalti heyecani hC3LITEW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da denizaltı heyecanı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Trabzon’a gelen Türk Deniz Kuvvetlerine bağlı TCG Anafartalar (S-356) Denizaltısı ziyarete açıldı.

29 Ekim Cumhuriyet’in kuruluşunun 101. yıldönümü sebebiyle Trabzon’a gelen TCG Anafartalar (S-356) Denizaltısı vatandaşların ziyaretine açıldı. Trabzon Limanı’na konuşlanan Türk Deniz Kuvvetleri’ne ait denizaltı Trabzonluları heyecanlandırırken, denizaltını görmek için limanı gelen vatandaşlar Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait otobüs ile taşındı. Denizaltını görmek isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluştururken, dar bir alandaki dik merdivenden kontrollü şekilde denizaltının içerisine indirilen ziyaretçiler, dar ve uzun koridordan geçerek sistemleri inceleme fırsatı buldu.

Çocukları ile birlikte denizaltıyı gezen Faruk Alemdağ, “Bugün özel bir gün. Çok mutluyuz. Çocuklar için geldik. Okuldaki etkinliğin ardından denizaltıyı görmek için buraya geldik. Devletimiz sağ olsun böyle bir imkanı bize sundu. Daha önce böyle bir deneyim yaşamamıştık. Allah yardımcıları olsun. İçerisi çok dar. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

Mustafa Alioğlu isimli ziyaretçi ise, “Gurur duyduk. Gemi personeli sağ olsun bize yardımcı oldular. Çocuklarımla denizaltıyı gezme fırsatı bulduk. Daha önce savaş gemisini gezme fırsatım olmuştu. Görev yapanlara Allah kolaylık versin. Dar bir ortam” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
voleybol turnuvasinda kazakistanli ogrenciler sampiyon oldu QFQWYcSV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Voleybol turnuvasında Kazakistanlı öğrenciler şampiyon oldu.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) eğitim-öğretimlerine devam eden Kazakistanlı öğrenciler, 16 şehirden öğrencilerin yarıştığı “PANELSAN CUP 2026” voleybol turnuvasında şampiyon oldu.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) eğitim gören Kazakistanlı öğrenciler, akademik başarılarının yanı sıra sportif faaliyetlerdeki performanslarıyla önemli dereceler elde ediyor. Bu kapsamda son olarak Kazakistan Büyükelçiliği tarafından Kazakistanlı öğrenciler arasında birlik ve beraberliği artırmak amacıyla düzenlenen “PANELSAN CUP 2026” voleybol turnuvasında BARÜ Kadın Voleybol Takımı şampiyon olma başarısı elde etti.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan turnuvada, Türkiye’nin 16 ilindeki üniversitelerde eğitimlerine devam eden Kazakistanlı öğrenciler yarıştı. Tamamı Kazakistanlı öğrencilerden oluşan takımlar, gün boyu süren müsabakalarda kıyasıya mücadele etti. Turnuva sonunda BARÜ Kadın Voleybol Takımı, sergiledikleri performanslarıyla birincilik kupasını kaldırmayı başardı. Böylece turnuva geleneği olarak BARÜ, gelecek yıl organizasyona ev sahipliği yapma hakkı kazandı.

Öğrencilerin elde ettiği şampiyonluktan duyduğu gururu dile getiren BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Kazakistanlı öğrencileri tebrik ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin