
Trabzon’un Araklı ilçesinde akrabalar ortasında yaşanan silahlı hengamede 1’i ağır 2 kardeş silahla vurularak yaralandı.
Olay ilçenin Yolgören mahallesinde sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye nazaran, S.D. (24) dün akşam geçmişe dayalı bir hasımlık nedeniyle tartıştığı akrabaları İbrahim Alım (40) ve Ayhan Bilgin’le (45) sabah saatlerinde meskenlerinin önünde tekrar tartıştı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine S.D. belindeki silahla akrabası Alım kardeşlere kurşun yağdırdı. Olayda İbrahim Alım karnından aldığı kurşun yaraları ile ağır yaralanırken, ağabeyi Ayhan Alım ise ayağından yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla yaralılar Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumu ağır olan İbrahim Alım ise Kaşüstü Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. S.D. olay sonrası bölgeden kaçarak uzaklaşırken, yakalanması için güvenlik güçleri tarafından çalışma başlatıldı.


Trabzon’da akrabalar ortasındaki silahlı hengamede kan aktı: 1’i ağır 2 yaralı
Kenan Yılmaz ve ekibi sahada
Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve ekibi, yetkili oldukları işyerlerini ziyaret ederek emekçilerin sorun ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor.
Saha çalışmalarına aralıksız devam eden Yılmaz, son olarak KARDEMİR bünyesindeki işyerlerinde çalışan işçilerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde çalışanların talepleri, çalışma koşulları ve iş hayatına dair yaşanan sorunlar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
İşçilerle birebir görüşmeler gerçekleştiren Başkan Kenan Yılmaz, sendika olarak her zaman emekçinin yanında olduklarını belirterek, çalışanların haklarının korunması ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi adına sahada olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Ziyaretler sırasında çalışanlar da sorunlarını doğrudan sendika yönetimine iletme fırsatı bulurken, Yılmaz ve ekibine teşekkür ettiler.

