Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Trabzon’da akrabalar ortasında çıkan silahlı hengamede kan aktı: 2 yaralı

Trabzon’un Araklı ilçesinde akrabalar ortasında yaşanan silahlı arbedede 2 kardeş silahla vurularak yaralandı.
Olay ilçenin Yolgören mahallesinde sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye nazaran, S.D. (24) dün akşam geçmişe dayalı bir hasımlık nedeniyle tartıştığı akrabaları İbrahim Alım (40) ve Ayhan Bilgin’le (45) sabah saatlerinde meskenlerinin önünde tekrar tartıştı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine S.D. belindeki silahla akrabası Alım kardeşlere kurşun yağdırdı. Olayda İbrahim Alım karnından aldığı kurşun yaraları ile ağır yaralanırken, ağabeyi Ayhan Alım ise ayağından yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla yaralılar Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumu ağır olan İbrahim Alım ise Kaşüstü Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. S.D. olay sonrası bölgeden kaçarak uzaklaşırken, yakalanması için güvenlik güçleri tarafından çalışma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte siyasi parti temsilcileri bir araya geldi BLEjXPLk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te siyasi parti temsilcileri bir araya geldi

Devrek’te ki siyasi parti temsilcileri düzenlenen toplantıda bir araya geldiler.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde düzenlenen ve ev sahipliğini Devrek AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Terzi’nin üstlendiği toplantıda ilçede ki siyasi temsilcileri ikinci kez bir araya gelerek Devrek’in her yönden daha ileriye gitmesi için neler yapılması gerektiği konuları masaya yatırıldı.

Devrek Öğretmenevinde gerçekleştirilen yemekli toplantıya CHP ilçe başkanlığından temsilci katılmazken, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Terzi, MHP İlçe Başkanı Cevat Tilkicik, Saadet Partisi Mustafa Taşçı, Yeniden Refah Partisi Gökhan Şimşek ile İyi Parti İlçe Başkanı Bahadır Kıyıcı hazır bulundular.

Gerçekleştirilen toplantıda ortak alınan kararlarda, Devrek’te yapılması planlanan çevre yolu, ilçede ki bazı yerlerin altyapısının yeniden elden geçirilmesi, devam eden kamu kurum ve kuruluşların yatırımları ile şehir merkezinde trafik akışının rahatlatılması için gerekli adımların atılması konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İktidarı ve muhalefeti ile ilçenin gelişmesi için bu tür toplantıların kesintisiz olarak devam edeceği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin