Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2023 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Trabzon’da akrabalar ortasında çıkan silahlı hengamede kan aktı: 2 yaralı

Trabzon’un Araklı ilçesinde akrabalar ortasında yaşanan silahlı arbedede 2 kardeş silahla vurularak yaralandı.
Olay ilçenin Yolgören mahallesinde sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye nazaran, S.D. (24) dün akşam geçmişe dayalı bir hasımlık nedeniyle tartıştığı akrabaları İbrahim Alım (40) ve Ayhan Bilgin’le (45) sabah saatlerinde meskenlerinin önünde tekrar tartıştı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine S.D. belindeki silahla akrabası Alım kardeşlere kurşun yağdırdı. Olayda İbrahim Alım karnından aldığı kurşun yaraları ile ağır yaralanırken, ağabeyi Ayhan Alım ise ayağından yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla yaralılar Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumu ağır olan İbrahim Alım ise Kaşüstü Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. S.D. olay sonrası bölgeden kaçarak uzaklaşırken, yakalanması için güvenlik güçleri tarafından çalışma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin