Trabzon’un Araklı ilçesinde akrabalar ortasında yaşanan silahlı arbedede 2 kardeş silahla vurularak yaralandı.
Olay ilçenin Yolgören mahallesinde sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye nazaran, S.D. (24) dün akşam geçmişe dayalı bir hasımlık nedeniyle tartıştığı akrabaları İbrahim Alım (40) ve Ayhan Bilgin’le (45) sabah saatlerinde meskenlerinin önünde tekrar tartıştı. Tartışmanın arbedeye dönüşmesi üzerine S.D. belindeki silahla akrabası Alım kardeşlere kurşun yağdırdı. Olayda İbrahim Alım karnından aldığı kurşun yaraları ile ağır yaralanırken, ağabeyi Ayhan Alım ise ayağından yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla yaralılar Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, durumu ağır olan İbrahim Alım ise Kaşüstü Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. S.D. olay sonrası bölgeden kaçarak uzaklaşırken, yakalanması için güvenlik güçleri tarafından çalışma başlatıldı.
Trabzon’da akrabalar ortasında çıkan silahlı hengamede kan aktı: 2 yaralı
Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı
Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.
Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

