Reklam
Reklam
trabzona sehit atesi dustu g6uAnO86
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Trabzon’a şehit ateşi düştü

Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristler tarafından düzenlenen atakta yaralanan Piyade Uzman Onbaşı Berat Mecit Dayıp, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Acı haber, şehidin Trabzon’un Ortahisar ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde yaşayan ailesine verildi.

Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 22 Nisan’da teröristlerin saldırısı sonucu Piyade Uzman Onbaşı Berat Mecit Day ağır yaralandı. Işıklı Sahra Hastanesi’nde tedaviye alınan Day, bugün şehit oldu. Şehidin Trabzon’un Ortahisar ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde yaşayan babası Mecit Day ile annesi Nebahat Day’a acı haber bu sabah verildi. Haberi duyan şehidin akrabaları ve komşuları da meskene akın etti. Şehit meskenine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

Bekar olduğu öğrenilen şehit Piyade Uzman Onbaşı Berat Mecit Day’ın cenazesi bugün Trabzon’a getirilecek. Şehidin cenazesinin yarın kent merkezinde düzenlenecek askeri merasimin akabinde Maçka’daki aile mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxaxxaxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 14:53 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’ya DMO bilgilendirme ziyareti

Devlet Malzeme Ofisi Bursa Şube Müdürü Atıf Al, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ı ziyaret etti. Görüşmede KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya de hazır bulundu.

Ziyarette, Devlet Malzeme Ofisi’nin alım ve tedarik süreçleri ile kamu tedarik sistemine entegrasyon konuları ele alındı. DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al, özellikle yerel firmaların kamu alımlarında daha etkin rol üstlenebilmesi için gerekli başvuru kriterleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Al ayrıca, DMO’nun işleyiş mekanizması ve tedarik süreçlerine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede kamu kurumları ile özel sektör arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, tedarik süreçlerinde kalite ve sürdürülebilirlik anlayışının güçlendirilmesi ile Karabük firmalarının kamu tedarik zincirinde daha fazla yer alması konuları da gündeme geldi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen toplantıda, kamu alımlarında doğru bilgilendirme ve kurumsal iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

KTSO Başkanı Fatih Çapraz ise nazik ziyaretleri ve paylaştığı bilgiler dolayısıyla DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al’a teşekkür ederek, 100 yıllık köklü geçmişe sahip Devlet Malzeme Ofisi’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin