Reklam
Reklam

Trabzon Havalimanı tarihinin en yoğun temmuz ayını yaşıyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Temmuz, 2023 10:54 tarihinde yayınlandı
0

Trabzon Havalimanı tarihinin en yoğun temmuz ayını yaşıyor.

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde geçtiğimiz yıl yaşanan turizm hareketliliği bu yıl da artarak devam ediyor. Geçen yıl 3 milyonu geçen yolcu sayısı ile yoğun bir trafik yaşayan Trabzon Havalimanı’nda 2022 yılında 16 bin 972 iç hat ve 6 bin 507 dış hat olmak üzere 23 bin 479 sefer gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıl ise 2 milyon 471 bin iç hat ve 703 bin dış hat olmak üzere toplam 3 milyon 174 bini aşan yolcu sayısına ulaşılırken, özellikle dış hatlarda bir önceki yıla oranla sefer sayısı yüzde 96, yolcu sayısı da yüzde 186 artış gösterdi. Bu yıl ise son yılların en yoğun dönemini geçiren Trabzon Havalimanı’nda özellikle dış hatlardan gelen turistlerin çoğunluğunu Körfez ülkelerinden gelen vatandaşlar oluştururken, bu yıl yaşanan yoğunluğun önceki yılların çok üzerinde olduğu belirtildi. Trabzon Havalimanı’ndaki bu yoğunluğun ağustos ayı sonlarına kadar sürmesi bekleniyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü

yola sacilan tuglalar ulasimi tek yone dusurdu UUlfGEVh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin