Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Haziran, 2022 13:55 tarihinde yayınlandı
0

TR 81 Bölge Planı Hazırlık Çalıştayı Düzenlendi

BAKKA tarafından bölgenin kalkınmasını planlamak üzere Safranbolu’da, TR81 Batı Karadeniz Bölge Planı Hazırlık Çalıştayı düzenlendi.

mg 0005

Karabük Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Ünal, BAKKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu ve BAKKA Karadeniz Bölgesi Yetkilileri, kurum müdürleri ve diğer konukların katıldığını Çalıştay da, bölgenin 5 yıllık vizyonunu çizmek, bölgenin kalkınmasını planlamak üzere istişarelerde ve bilgilendirmelerde bulunuldu. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonspor kupa macinin hazirliklarini tamamladi VN9ZwIzk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, kupa maçının hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya hareket etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Bordo-mavililer, son çalışmada taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.

Hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, antrenmanın ardından özel uçakla Ankara’ya hareket etti.

22 kişilik kamp kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

“Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Chibuike Nwaiwu, Stefan Savic, Taha Emre İnce, Wagner Pina, Mustafa Eskihellaç, Mathias Lovik, Benjamin Bouchouari, Tim Jabol Folcarelli, Christ Inao Oulai, Salih Malkoçoğlu, Ozan Tufan, Boran Başkan, Ernest Muçi, Onuralp Çakıroğlu, Anthony Nwakaeme, Oleksandr Zubkov, Felipe Augusto, Umut Nayir ve Paul Onuachu yer aldı.”

Bizi sosyal medyadan takip edin