Reklam
Reklam

Toulouse FC antrenörleri, minik Samsunspor futbolcularıyla antrenmana çıktı

toulouse fc antrenorleri minik samsunspor futbolculariyla antrenmana cikti OzP3YWtz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
0

Fransız futbol kulübü Toulouse FC Futbol Gelişim Yöneticisi Remy Loret ve antrenörleri, Samsunspor akademisinde U13 kadrosu ile idman gerçekleştirdi.

Samsunspor ile Toulouse FC arasında yapılan iş birliği kapsamında Toulouse Futbol Gelişim Yöneticisi Rémy Loret, Toulouse U13-U15 yaş kümeleri Teknik Koordinatörü ve birebir vakitte U15 Teknik Sorumlusu Ludovic Graugnard, Samsunspor Futbol Yöneticisi Fuat Çapa, Akademi Teknik Koordinatörü Cedric Cattenoy, Akademi Koordinatörü Savaş Serdar ve akademi antrenörleri bir ortaya geldi.

Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri’nde Samsunspor U13 ekibiyle teknik çalışmalar gerçekleştiren Toulouse grubu, akabinde otelde teorik sunumlar yaptı. Ziyarette, 2024-2025 futbol dönemi kapsamında Toulouse FC ile Samsunspor ortasında stratejik, teknik ve yönetimsel alanlarda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Cinayetle sonuçlanan kavgayla ilgili tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi

cinayetle sonuclanan kavgayla ilgili tutuklanan sanigin yargilanmasina devam edildi VbLV7mHI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 12:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da iki aile arasında çıkan ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan davada yargılamaya devam edildi.

Olay, 14 Ağustos 2024 tarihinde Cide ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muzaffer Güzelant Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı binada yaşayan ve daha önceden aralarında husumet bulunan iki aile arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavga sırasında bıçaklanan Yılmaz Fayiz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan 62 yaşındaki Şaban K. tutuklandı.

Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde Şaban K. hakkında “kasten öldürme” suçundan açılan dava görülmeye devam etti.

Duruşmada kendisini savunan tutuklu sanık Şaban K., “Yılmaz Fayiz’in ailesiyle bir düşmanlığımız veya husumetimiz yoktur. Birbirimize gidip gelirdik. Sağlığım iyiye gitmemektedir. 10 senedir şeker ve vertigo hastasıyım, bayılmalarım çoğaldı. Ben olay günü bıçağı yerden korkutmak amaçlı aldım. Gözlüğüm de yoktu, ilaçlarımı da alamamışım, polislerden kaçmadım. Tahliyemi talep ediyorum, uygun görülmesi halinde ev hapsi uygulanmasını talep ediyorum” dedi.

Mahkeme heyeti, vücudunda 3 bıçak yarası bulunan Yılmaz Fayiz’in ölümüne sebep olan bıçağın tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumundan talep edilen raporun beklenmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin