Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Mayıs, 2015 08:22 tarihinde yayınlandı
0

Tosya’da Etik Haftası Kutlandı

KASTAMONU’nun Tosya ilçesinde,25-31 Mayıs Etik Haftası Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı.
Okulun salonunda gerçekleştirilen etkinlikler Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kutlama etkinliklerine Kaymakam Yusuf Cıbır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Gül, Efkan Dağlı, Eyüp Gür ve Cemalettin İpek, Kütüphane Müdürü Mustafa Özipek, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tahsin Uskan tarafından yapılan ‘Etik Konusunda Neler Yapmalıyız?’ adlı konuşmanın ardından haftanın anlam ve önemini belirten şiirler okundu, skeçler yapıldı. Okunan ‘Arkadaşlık’ adlı öyküsü salondan büyük alkış aldı. ‘Etik’ konulu kısa film izlendi,daha önceden yapılan Etik Haftası etkinlikleri sokak röportajları gösterime sunuldu. Kutlamalar müzik dinletisi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yalcin kosukavak sadece bir penaltiyla elendigimiz icin uzgunum 1jRLfUBL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Yalçın Koşukavak: “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm”

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Çorum FK maçının ardından, “Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi belki bu cümleleri kullanmayacaktım” dedi.

Trendyol 1. Lig play-off 1. tur mücadelesinde Çorum FK, evinde Ankara Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup ederek tur atladı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, değerlendirmelerde bulundu. Oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik eten Koşukavak, penaltı golüyle elenmelerinden dolayı üzgün olduklarını dile getirdi.

“15. sıradan gelip burada böyle bir başarı sağladık”

Play-off maçlarının zor olduğunu dile getiren Koşukavak, “Bizim için zor bir deplasmandı. Bunu söylememe gerek yok zaten. İki takım arasındaki farkları Türkiye biliyor. Oyunda ilk 10 ila 20. dakika arası biraz baskı yedik. Çorum orada penaltıdan bir golü buldu. Sonra biz oyuna çok hükmetmeye başladık. Bir tane geçiş hücumundan bir pozisyon verdik. Kaleci Emre kurtardı. Sonra oyun ikinci yarı tamamen Çorum yarı sahasında oynandı. Aslında topu 18’e çok getirdik. Orada golü bulsak maçı uzatabilirdik. Son dakika da bir pozisyon var. Oyunu yorumladığınız zaman, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çünkü bizim geliş hikayemizden dolayı biraz da üzgünüm. Bir penaltıyla böyle beklentisi olan bir takıma karşı, bu kadar ciddi bir oyun oynayıp elenmek işin açıkçası beni üzüyor. Çünkü 12. hafta geldim takıma, 15. sıradaydı. Yukarıdaki altı takım hiç değişmedi bu ligde, ekonomik güçten, kadro yapısından dolayı sürekli onlar yukarıda vardı. Sürekli yedinci sıra değişiyordu. 15. sıradan biz gelip burada böyle bir başarı sağladık, play-off’a oynamaya hak kazandık. Çok genç oyuncularımız var ve kariyerinin sonunda çok oyuncularımız var. Ona rağmen bugünkü oyundan da oldukça memnunum. Sadece bir penaltıyla elendiğimiz için üzgünüm. Rakip bizi çok domine etseydi, oynasaydı, oyun gücüyle yenseydi, belki bu cümleleri kullanmayacaktım. Onun adına çok üzgünüm. Çorum FK’ya da ilerleyen maçlarda başarılar dilerim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin