Reklam
Reklam

Tosya’da Besi Damı ve Samanlık Tamamen Yandı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Nisan, 2016 08:39 tarihinde yayınlandı
0

KASTAMONU ‘nun Tosya İlçesinde meydana Beşçam mevkisinde Faruk K.’ya ait besi çiftliğinde çıkan yangında samanlık ve Besi Hayvan damı tamamen yandı. Edinilen bilgilere Yangının saman karma makinesine giren taşın kırılırken çıkan kıvılcımlardan çıktığı tahmin ediliyor. Olay yerine kısa sürede gelen Tosya Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek hayvan damında ki büyükbaş hayvanların telef olmasını önledi Çıkan yangın sonucunda samanlık yanarak kullanılamaz hale gelirken itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına başladı. Yangından her hangi can kaybı yaşanmazken besi çiftliğinde maddi hasar meydana geldi. Yangının ardından güvenlik güçleri soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice’de gri balıkçıl ile martı aynı karede av bekledi

f 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 09:49 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Yenice ilçesinde, martı ile karşılıklı av için bekleyen gri balıkçıl kuşu (Ardea cinerea) cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Çay kenarında dolanan bir vatandaş sabit bir şekilde bekleyen gri balıkçılı fark etti. Cep telefonu ile kaydedilen İncedere Çayı’ndaki görüntülerde, gri balıkçıl kuşunun su kenarında uzun süre hareketsiz şekilde bekleyerek avını kolladığı, bu sırada martı ile aynı alanda bulunduğu görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin