Tosya'da Belediyesi 2 Bin 500 Metrekare Alanı 2 Saatte Parke Kapladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mayıs, 2015 09:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Tosya’da Belediyesi 2 Bin 500 Metrekare Alanı 2 Saatte Parke Kapladı

KASTAMONU’nun Tosya ilçesinde belediye ve Tosya Kaymakamlığı işbirliği ile Ortalıca İpek Yolu Cami etrafında üst yapı kaplama işlemlerine başlandı. Tosya Belediyesi ekiplerince hızlıca gerçekleştirilen zemin hazırlığının ardından aynı gün içerisinde beton parke ile üst yapı kaplamalarına başlandı.
Çalışmaları sabahın erken saatlerinden itibaren takip eden Belediye Başkanı Kazım Şahin, “Belediyemizin lojistik gücü ile oldukça geniş bir alanda aynı gün içerisinde zemin hazırlığının ardından beton parke ile yüzey kaplama işlemlerine başladık. Yapılan hizmet belediyemizin ve devletimizin gücünü ortaya koymaktadır” dedi.
Ortalama 2 bin 500 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiren Başkan Şahin; “Belediyemizin lojistik gücü ve deneyimli personelimiz sayesinde artık çalışma yapacağımız alanlarda günlerce vakit kaybetmiyor aynı gün içerisinde projelendirdiğimiz işe başlıyor ve kısa süre içerisinde de neticelendiriyoruz. Ortalıca İpek Yolu Camimizin etrafında da üst yapı kaplama işlemlerine büyük bir gereksinim vardı. Yapılan ön hazırlıkların ardından ortalama 2 saat gibi kısa bir süre içerisinde zemin akıntıya uygun bir şekilde tesviye edildi ve ekiplerimiz gün bitmeden alanın hemen hemen yarısını beton parke ile kapladı. Oldukça büyük bir alanda bu kadar kısa süre içerisinde bu denli başarıya imza atmak belediyemizin ve devletimizin gücünü göstermektedir. Tüm ekibime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta motosiklet kazasinda agir yaralanan genc hayatini kaybetti wNyJ8g5e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta motosiklet kazasında ağır yaralanan genç hayatını kaybetti

Tokat’ın Zile ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 23 yaşındaki genç, 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, kaza, 5 Nisan 2026 tarihinde gece saatlerinde ilçe merkezinde meydana geldi. 23 yaşındaki Ahmet Satılmış idaresindeki motosiklet, henüz bilinmeyen bir nedenle park halindeki araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan genç sürücü, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Satılmış, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Ahmet Satılmış’ın cenazesinin, Zile ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin