Tosya Trafik Kazası 1 kişi yaralandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2016 07:13 tarihinde yayınlandı
0
0

Tosya Trafik Kazası 1 kişi yaralandı

KASTAMONU ‘nun Tosya ilçesi D-100 karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hafif yaralandı. Edinilen bilgiye göre Rize’den İstanbul istikametine gitmekte olan sürücünün ismi tespit edilemeye 53 HF 588 plakalı kamyon Tosya D-100 karayolunda bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak şarampole devrildi. Meydana gelen Trafik kazasında kamyon sürücüsü hafif yaralandı. Kamyon sürücüsünün araç içinde kendi imkanları ile çıkarak ekmek teknesinin başında üzüntü içinde sigara içmesi çevredeki vatandaşları duygulandırdı. İlçe Trafik Şubesi ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda iki genci silahla yaralayan 3 supheli tutuklandi rxg6yCqN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Mayıs, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da iki genci silahla yaralayan 3 şüpheli tutuklandı

Bolu’da konuşmak için çağırdıkları sokakta iki genci silahla vurarak yaralayan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, Çıkınlar Mahallesi 20. Cadde üzerinde meydana gelmişti. F.K. (22) ve Ç.G. (27), konuşmak için çağrıldıkları caddede araçtan inen E.C.’nin silahlı saldırısına uğrayarak ayaklarından yaralanmıştı. Olayın ardından araçla kaçan E.C. ve yanında bulunan B.K. ile O.S., Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uzun süren takibi ve kovalamacası sonucu gece saatlerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından E.C., B.K. ve O.S., güvenlik önlemleri altında Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine çıkarılan 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Aileleri basın mensuplarını engellemeye çalışmıştı

Öte yandan, şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında bina önünde bekleyen aileleri ve yakınları, görevini yapan basın mensuplarına zorluk çıkarmıştı. Görüntü alınmasını engellemek isteyen aile yakınları gazetecilere, “Allah belanızı versin, biz çekilmesini istemiyoruz. Daha 18 yaşında” diyerek tepki göstermiş, şüphelilere ise “Çıkışın daha dik olacak, arkandayız oğlum” diyerek seslenmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin