Reklam
Reklam

Torpil Yorumlarına Vergili’den Tepki

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Eylül, 2021 13:09 tarihinde yayınlandı
0

Belediye Başkanı Rafet Vergili, geçtiğimiz Perşembe günü kura ile belirlenen Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışacak 45 işçi ile ilgili sosyal medyada yapılan torpil yorumlarına sert çıkarak, bilgi sahibi olmayan kişilerin yanlış itham ve yorumları ile devletin noterini, Belediye ve İŞKUR’u töhmet altında bıraktığını söyledi

Karabük Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışacak olan 45 işçinin kurasının çekilmesinin ardından sosyal medyada yapılan torpil  yorumları Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi kızdırdı.

Alınacak olan işçilerin kuralarının çekilmesinin ardından Belediye Başkanı Rafet Vergili bunu Sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak bu paylaşımın altına gelen torpil yapıldı yorumları ise Başkan Vergili’yi adeta çileden çıkardı.

Yapılan yorumlara cevap veren Belediye Başkanı Rafet  Vergili; bilgi sahibi olmayan kişilerin yanlış itham ve yorumları ile devletin noterini, Belediye ve İŞKUR’u töhmet altında bıraktığını söyledi.

Başkan Vergili, sosyal medya yorumlarına cevaben yazdığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşlar ve devletin noterini, belediyemizi ve İŞKUR’u töhmet altında bırakan yorumlar yapıyorlar. Öncelikle şunu ifade edelim; bu kura yalnızca Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışacak 45 kişi için çekildi. Bu bölüm için 76 kişi başvurdu ve şartları uymayanlar elendikten sonra 56 kişi kaldı. Şimdi bunların içinde aynı soyadlı insanlar varsa, yalnızca onlar başvurduysa bu bizim suçumuz mu? Başvurup da kuraya girmeyen var mı? Ayrıca başvuranların içerisinde bayanda yok.”  (Haber Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Şarampole yuvarlanan araçta bulunan şahıs hayatını kaybetti

sarampole yuvarlanan aracta bulunan sahis hayatini kaybetti LJMlvSFC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan şahıs Samsun’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Ordu’nun İkizce ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Uslucan’ın içinde bulunduğu araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan Yusuf Uslucan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Yusuf Uslucan hayatını kaybetti. Uslucan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin