Torpil Yorumlarına Vergili’den Tepki - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Eylül, 2021 13:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Torpil Yorumlarına Vergili’den Tepki

Belediye Başkanı Rafet Vergili, geçtiğimiz Perşembe günü kura ile belirlenen Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışacak 45 işçi ile ilgili sosyal medyada yapılan torpil yorumlarına sert çıkarak, bilgi sahibi olmayan kişilerin yanlış itham ve yorumları ile devletin noterini, Belediye ve İŞKUR’u töhmet altında bıraktığını söyledi

Karabük Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışacak olan 45 işçinin kurasının çekilmesinin ardından sosyal medyada yapılan torpil  yorumları Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi kızdırdı.

Alınacak olan işçilerin kuralarının çekilmesinin ardından Belediye Başkanı Rafet Vergili bunu Sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak bu paylaşımın altına gelen torpil yapıldı yorumları ise Başkan Vergili’yi adeta çileden çıkardı.

Yapılan yorumlara cevap veren Belediye Başkanı Rafet  Vergili; bilgi sahibi olmayan kişilerin yanlış itham ve yorumları ile devletin noterini, Belediye ve İŞKUR’u töhmet altında bıraktığını söyledi.

Başkan Vergili, sosyal medya yorumlarına cevaben yazdığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşlar ve devletin noterini, belediyemizi ve İŞKUR’u töhmet altında bırakan yorumlar yapıyorlar. Öncelikle şunu ifade edelim; bu kura yalnızca Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışacak 45 kişi için çekildi. Bu bölüm için 76 kişi başvurdu ve şartları uymayanlar elendikten sonra 56 kişi kaldı. Şimdi bunların içinde aynı soyadlı insanlar varsa, yalnızca onlar başvurduysa bu bizim suçumuz mu? Başvurup da kuraya girmeyen var mı? Ayrıca başvuranların içerisinde bayanda yok.”  (Haber Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda yanik kokusu itfaiye ekiplerini harekete gecirdi wzGGhr5e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçirdi

Bolu’da vatandaşların sokakta aldığı yanık kokusu itfaiye ekiplerini harekete geçti. Yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Tabaklar Mahallesi Güzey Sokak üzerindeki vatandaşlar yoğun bir yanık kokusu aldı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, iş merkezi ve çevredeki binalarda detaylı inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde herhangi bir yangın ya da olumsuz duruma rastlanmadı. Ekipler, incelemelerin ardından olay yerinden ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin