Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Eylül, 2021 13:09 tarihinde yayınlandı
0

Torpil Yorumlarına Vergili’den Tepki

Belediye Başkanı Rafet Vergili, geçtiğimiz Perşembe günü kura ile belirlenen Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışacak 45 işçi ile ilgili sosyal medyada yapılan torpil yorumlarına sert çıkarak, bilgi sahibi olmayan kişilerin yanlış itham ve yorumları ile devletin noterini, Belediye ve İŞKUR’u töhmet altında bıraktığını söyledi

Karabük Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışacak olan 45 işçinin kurasının çekilmesinin ardından sosyal medyada yapılan torpil  yorumları Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi kızdırdı.

Alınacak olan işçilerin kuralarının çekilmesinin ardından Belediye Başkanı Rafet Vergili bunu Sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak bu paylaşımın altına gelen torpil yapıldı yorumları ise Başkan Vergili’yi adeta çileden çıkardı.

Yapılan yorumlara cevap veren Belediye Başkanı Rafet  Vergili; bilgi sahibi olmayan kişilerin yanlış itham ve yorumları ile devletin noterini, Belediye ve İŞKUR’u töhmet altında bıraktığını söyledi.

Başkan Vergili, sosyal medya yorumlarına cevaben yazdığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşlar ve devletin noterini, belediyemizi ve İŞKUR’u töhmet altında bırakan yorumlar yapıyorlar. Öncelikle şunu ifade edelim; bu kura yalnızca Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışacak 45 kişi için çekildi. Bu bölüm için 76 kişi başvurdu ve şartları uymayanlar elendikten sonra 56 kişi kaldı. Şimdi bunların içinde aynı soyadlı insanlar varsa, yalnızca onlar başvurduysa bu bizim suçumuz mu? Başvurup da kuraya girmeyen var mı? Ayrıca başvuranların içerisinde bayanda yok.”  (Haber Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte siyasi parti temsilcileri bir araya geldi BLEjXPLk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te siyasi parti temsilcileri bir araya geldi

Devrek’te ki siyasi parti temsilcileri düzenlenen toplantıda bir araya geldiler.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde düzenlenen ve ev sahipliğini Devrek AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Terzi’nin üstlendiği toplantıda ilçede ki siyasi temsilcileri ikinci kez bir araya gelerek Devrek’in her yönden daha ileriye gitmesi için neler yapılması gerektiği konuları masaya yatırıldı.

Devrek Öğretmenevinde gerçekleştirilen yemekli toplantıya CHP ilçe başkanlığından temsilci katılmazken, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Terzi, MHP İlçe Başkanı Cevat Tilkicik, Saadet Partisi Mustafa Taşçı, Yeniden Refah Partisi Gökhan Şimşek ile İyi Parti İlçe Başkanı Bahadır Kıyıcı hazır bulundular.

Gerçekleştirilen toplantıda ortak alınan kararlarda, Devrek’te yapılması planlanan çevre yolu, ilçede ki bazı yerlerin altyapısının yeniden elden geçirilmesi, devam eden kamu kurum ve kuruluşların yatırımları ile şehir merkezinde trafik akışının rahatlatılması için gerekli adımların atılması konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İktidarı ve muhalefeti ile ilçenin gelişmesi için bu tür toplantıların kesintisiz olarak devam edeceği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin