Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Eylül, 2021 13:09 tarihinde yayınlandı
0

Torpil Yorumlarına Vergili’den Tepki

Belediye Başkanı Rafet Vergili, geçtiğimiz Perşembe günü kura ile belirlenen Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışacak 45 işçi ile ilgili sosyal medyada yapılan torpil yorumlarına sert çıkarak, bilgi sahibi olmayan kişilerin yanlış itham ve yorumları ile devletin noterini, Belediye ve İŞKUR’u töhmet altında bıraktığını söyledi

Karabük Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışacak olan 45 işçinin kurasının çekilmesinin ardından sosyal medyada yapılan torpil  yorumları Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi kızdırdı.

Alınacak olan işçilerin kuralarının çekilmesinin ardından Belediye Başkanı Rafet Vergili bunu Sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak bu paylaşımın altına gelen torpil yapıldı yorumları ise Başkan Vergili’yi adeta çileden çıkardı.

Yapılan yorumlara cevap veren Belediye Başkanı Rafet  Vergili; bilgi sahibi olmayan kişilerin yanlış itham ve yorumları ile devletin noterini, Belediye ve İŞKUR’u töhmet altında bıraktığını söyledi.

Başkan Vergili, sosyal medya yorumlarına cevaben yazdığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Gördüğüm kadarıyla bazı arkadaşlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşlar ve devletin noterini, belediyemizi ve İŞKUR’u töhmet altında bırakan yorumlar yapıyorlar. Öncelikle şunu ifade edelim; bu kura yalnızca Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışacak 45 kişi için çekildi. Bu bölüm için 76 kişi başvurdu ve şartları uymayanlar elendikten sonra 56 kişi kaldı. Şimdi bunların içinde aynı soyadlı insanlar varsa, yalnızca onlar başvurduysa bu bizim suçumuz mu? Başvurup da kuraya girmeyen var mı? Ayrıca başvuranların içerisinde bayanda yok.”  (Haber Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin