Topuk Yaylası’nda renk cümbüşü yaşanıyor - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2023 04:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Topuk Yaylası’nda renk cümbüşü yaşanıyor

DÜZCE (İHA) – Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi Bıçkıyanı köyünde, sonbaharla birlikte renk cümbüşü oluşan Topuk Yaylası ve göleti doğa ile iç içe olmak isteyenleri ağırlıyor.

Düzce kent merkezine 38 kilometre uzaklıkta olan, rakımı bin 280 metre olan Topuk Yaylası, sonbaharın eşsiz güzelliklerini bir araya getirdi. Orman içinde göletle buluşan sarıçam, köknar, kayın, gürgen ağaçlarının görüntüsü ile birlikte farklı birçok kuş çeşidinden doğa konseri dinleyerek patika yollarda bisiklet, gölet ve çevresinde çadır kampı yapmak isteyenlerin uğrak noktası oldu. Topuk Yaylası ve göleti, dron ile görüntülendi. Yeşil çam ağaçlarının arasından çıkan diğer araçların sonbahar ile sarı, kırmızı ve kahverengi tonlarını alması ile mavi gölet ile buluşması tatilcileri cezbediyor. Temiz hava içerisinde göl etrafında yürüyüş ve spor yapanların da görüntülendiği yaylada, ayrıca balıkçılık da yapılabiliyor.

“ATV safari yaptık, çok eğlenceli geçti”

Arkadaşları ile birlikte ATV safari yapmak için Topuk Yaylası’na geldiklerini belirten Soner Kayahan, “Sonbahar gezintisi olarak buraya geldik. Burası sonbaharın vermiş olduğu etki ile beraber çok güzel. Renklerin her birinin ayrı ayrı canlanması ormanlardaki o doğal ortam gerçekten çok güzel. Herkesin buraya gelmesini tavsiye ederiz. Az önce burada ATV safari yaptık. Çok eğlenceli ve çok zevkli bir organizasyon oldu. Buraya gelindiği zaman tavsiye ederim. Burada bisiklet de kullanabiliyorsunuz safari ile doğanın direkt içerisinde oluyorsunuz. Çok doğal bir ortam” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekli ogrenci samsunda ikinci oldu KcXUTdlF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mart, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrekli öğrenci Samsun’da ikinci oldu

Devrekli öğrenci Samsun’da yapılan hafızlık yarışmasında bölge ikincisi oldu

Samsun’da gerçekleştirilen Genç Hafızlık Bölge Finalinde Gürbüzler Köyü Kur’an Kursu Öğrencisi Umut Kulak bölge ikincisi olarak memleketi Devrek’e döndü.

Devrek’te eğitim ve öğretim alanında faaliyette bulunan ve bölgenin sayılı Kur’an kursları arasında yer alan Gürbüzler Kur’an Kursu öğrencilerinin de aralarında bulunduğu ve Samsun’da hayata geçirilen 4. Bölge Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Genç Hafızlık Bölge Finalinde yarışmaya katılan Devrekli öğrenci Umut Kulak bölge ikinciliğini elde ederek Devrek’e döndü.

Samsun’da gerçekleştirilen ve 12 ilden 12 öğrencinin katıldığı yarışmada güzel bir derece ile ilçeye dönen Umut Kulak’ı tebrik eden Gürbüzler Köyü Kur’an Kursu Başkanı Nuri Çibasmaz,” Öncelikle Samsun’da gerçekleştirilen yarışmada güzel bir derece ile ilçemize dönen yavrumuzu tebrik ediyorum. Bu yavrularımızın yetiştirilmesinde emeği geçen hocalarımızı ve tüm emeği geçenlere ayrıca teşekkür ediyorum. Öğrencimizin bu dereceyi elde etmesinde hepsisinde ayrı ayrı payları var ve hepsinden de Allah razı olsun” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin