Toprakcuma Sağlık Ocağı ve Lojman inşaatı yer teslimi yapıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Temmuz, 2014 08:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Toprakcuma Sağlık Ocağı ve Lojman inşaatı yer teslimi yapıldı

                Geçtiğimiz aylarda sözleşmesi imzalanan Toprakcuma Köyü Sağlık Evi Hizmet Binası inşaatının yer teslimi yapıldı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri  Mehmet Uzun beraberinde Yatırım ve İnşaat Müdürü Ramazan Aydın, Mimar Enver Şahin, İnşaat Mühendisi Arif Bahadir Erbey ve Yüklenici firma yetkisi ile birlikte Toprakcuma köyüne giderek Sağlık Evi Hizmet Binası inşaatının yapımı ile ilgili yer teslimini yaptılar. Genel Sekreter Mehmet Uzun “Toprakcuma Sağlık Evi Hizmet Binasının ihalesi geçtiğimiz aylarda yapılmış ve sözleşmesi imzalanmıştı. Eski binanın yıkım kararının alınmasıyla yer teslimi yapmak üzere bu gün buraya geldik. Yüklenici firma Eski Sağlık Evini yıkarak Zemin kat sağlık ocağı ve üst katta lojman olmak üzere 2 katlı Sağlık Evi Hizmet binasının yapım işine bu günden itibaren başlayacak.  İşin süresi 270 gün ama ben burada firma yetkilisinden ricam süreyi beklemeden hızlı bir şekilde çalışarak işi teslim etmesidir. Firmamıza kolay gelsin, kazasız ve her hangi bir olumsuzluk yaşamadan inşaatı tamamlamasını temenni ediyorum. Yapılacak sağlık evinin Toprakcuma Köyümüze hayır olmasını diliyorum” dedi.

Genel Sekreter Mehmet Uzun ve beraberindekiler daha sonra restorasyon çalışmaları devam eden Toprakcuma Taş Hana giderek çalışmalar ve Taş han hakkında bilgi aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzon 1 amator kume play off maci sonrasi tribunde kavga yPrLu1zt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off maçı sonrası tribünde kavga

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor maçı sonrası tribünde yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Trabzon 1. Amatör Küme Play-Off grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Araklı 1961 ile Faroz Yalıspor, Ahmet Suat Özyazıcı Stadyumu’nda kozlarını paylaştı. Maçta ilk golü Araklı 1961 buldu. Ancak Faroz Yalıspor beraberliği yakalamayı başardı. İlerleyen dakikalarda Faroz Yalıspor’un kazandığı penaltı vuruşundan yararlanamaması maçın sonucunu belirledi ve mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla birlikte grupta puan durumu değişti. Aynı saatte oynanan maçta Beşikdüzü’nü 1-0 yenen Sürmenespor, 19 puana ulaştı ve averajla liderliğe oturdu. Aynı puana sahip olan Araklı 1961 ikinci sırada yer alırken, 18 puanlı Faroz Yalıspor ise üçüncü basamakta bulunuyor.

Öte yandan büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma sonrası Faroz Yalısporlu taraftarların bulunduğu tribünde kavga çıkarken, kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin