Toprakcuma Sağlık Ocağı ve Lojman inşaatı yer teslimi yapıldı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Temmuz, 2014 08:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Toprakcuma Sağlık Ocağı ve Lojman inşaatı yer teslimi yapıldı

                Geçtiğimiz aylarda sözleşmesi imzalanan Toprakcuma Köyü Sağlık Evi Hizmet Binası inşaatının yer teslimi yapıldı.

İl Özel İdare Genel Sekreteri  Mehmet Uzun beraberinde Yatırım ve İnşaat Müdürü Ramazan Aydın, Mimar Enver Şahin, İnşaat Mühendisi Arif Bahadir Erbey ve Yüklenici firma yetkisi ile birlikte Toprakcuma köyüne giderek Sağlık Evi Hizmet Binası inşaatının yapımı ile ilgili yer teslimini yaptılar. Genel Sekreter Mehmet Uzun “Toprakcuma Sağlık Evi Hizmet Binasının ihalesi geçtiğimiz aylarda yapılmış ve sözleşmesi imzalanmıştı. Eski binanın yıkım kararının alınmasıyla yer teslimi yapmak üzere bu gün buraya geldik. Yüklenici firma Eski Sağlık Evini yıkarak Zemin kat sağlık ocağı ve üst katta lojman olmak üzere 2 katlı Sağlık Evi Hizmet binasının yapım işine bu günden itibaren başlayacak.  İşin süresi 270 gün ama ben burada firma yetkilisinden ricam süreyi beklemeden hızlı bir şekilde çalışarak işi teslim etmesidir. Firmamıza kolay gelsin, kazasız ve her hangi bir olumsuzluk yaşamadan inşaatı tamamlamasını temenni ediyorum. Yapılacak sağlık evinin Toprakcuma Köyümüze hayır olmasını diliyorum” dedi.

Genel Sekreter Mehmet Uzun ve beraberindekiler daha sonra restorasyon çalışmaları devam eden Toprakcuma Taş Hana giderek çalışmalar ve Taş han hakkında bilgi aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tutuklandigini ogrenen supheli adliyede camdan atladi ByTLcvgm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tutuklandığını öğrenen şüpheli adliyede camdan atladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde uyuşturucu ticareti suçlamasıyla gözaltına alınan S.K., çıkarıldığı mahkemede tutuklandığını öğrendikten sonra adliye binasında camdan atlayarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, S.K.’nın adresinde yapılan aramada yaklaşık 100 gram uyuşturucu madde ile 45 adet extacy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İddiaya göre, gece saatlerinde avukatına intihar edebileceğini söylediği öne sürülen S.K., sabah saatlerinde sulh ceza hakimliğindeki işlemlerinin ardından tutuklandığını öğrenince panik halde koşarak adliye binasının camından kendini aşağı bıraktı.

Saat 11.30 sıralarında meydana gelen olayda ağır yaralanan S.K., olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Şüphelinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin