Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Mart, 2022 07:04 tarihinde yayınlandı
0

Toprak kayması nedeni ile 2 kişi evde mahsur kaldı

Kartaltepe Mahallesinde toprak kayması nedeni ile iki kişi evde mahsur kaldı. Olay Kartaltepe mahallesi Şirin sokakta meydana geldi. Kar ve yağmur nedeni ile  şirin sokakta yolun alt kısmında bulunan tek katlı Esin Altınkaya’ya ait evin girişi toprak kayması nedeni ile tamamen kapandı. Olayın meydana gelmesinden hemen sonra Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü gelerek gerekli tedbirleri alırken, ardından gelişecek olumsuzluklara karşı  başta KARGAZ olmak üzere BEDAŞ’ta gelerek gerekli önlemleri aldı.

Olay yerine ihbar üzerine AFAD geldi, evde mahsur kalan Kartaltepe Anaokulu Öğretmeni Esin Altınkaya ve yeğeni özel eşyalarını alarak evden tahliye edildi. Daha öncede aynı bölgede meydana gelen toprak kayması nedeni ile birçok evin boşaltıldığı bilgisi verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte uyusturucu operasyonu 7 supheli adliyeye sevk edildi umfXEkfS
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te uyuşturucu operasyonu: 7 şüpheli adliyeye sevk edildi

Karabük’te jandarma ekiplerince düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 7 şüpheli gözaltına alındı.

Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 13-16 Mayıs 2026 tarihleri arasında Karabük merkezde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 170 adet sentetik ecza, 1 gram metamfetamin, 2 adet amfetamin emdirilmiş peçete ile 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin