Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Mart, 2022 07:04 tarihinde yayınlandı
0

Toprak kayması nedeni ile 2 kişi evde mahsur kaldı

Kartaltepe Mahallesinde toprak kayması nedeni ile iki kişi evde mahsur kaldı. Olay Kartaltepe mahallesi Şirin sokakta meydana geldi. Kar ve yağmur nedeni ile  şirin sokakta yolun alt kısmında bulunan tek katlı Esin Altınkaya’ya ait evin girişi toprak kayması nedeni ile tamamen kapandı. Olayın meydana gelmesinden hemen sonra Karabük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü gelerek gerekli tedbirleri alırken, ardından gelişecek olumsuzluklara karşı  başta KARGAZ olmak üzere BEDAŞ’ta gelerek gerekli önlemleri aldı.

Olay yerine ihbar üzerine AFAD geldi, evde mahsur kalan Kartaltepe Anaokulu Öğretmeni Esin Altınkaya ve yeğeni özel eşyalarını alarak evden tahliye edildi. Daha öncede aynı bölgede meydana gelen toprak kayması nedeni ile birçok evin boşaltıldığı bilgisi verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte siyasi parti temsilcileri bir araya geldi BLEjXPLk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te siyasi parti temsilcileri bir araya geldi

Devrek’te ki siyasi parti temsilcileri düzenlenen toplantıda bir araya geldiler.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde düzenlenen ve ev sahipliğini Devrek AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Terzi’nin üstlendiği toplantıda ilçede ki siyasi temsilcileri ikinci kez bir araya gelerek Devrek’in her yönden daha ileriye gitmesi için neler yapılması gerektiği konuları masaya yatırıldı.

Devrek Öğretmenevinde gerçekleştirilen yemekli toplantıya CHP ilçe başkanlığından temsilci katılmazken, AK Parti İlçe Başkanı Muharrem Terzi, MHP İlçe Başkanı Cevat Tilkicik, Saadet Partisi Mustafa Taşçı, Yeniden Refah Partisi Gökhan Şimşek ile İyi Parti İlçe Başkanı Bahadır Kıyıcı hazır bulundular.

Gerçekleştirilen toplantıda ortak alınan kararlarda, Devrek’te yapılması planlanan çevre yolu, ilçede ki bazı yerlerin altyapısının yeniden elden geçirilmesi, devam eden kamu kurum ve kuruluşların yatırımları ile şehir merkezinde trafik akışının rahatlatılması için gerekli adımların atılması konularında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İktidarı ve muhalefeti ile ilçenin gelişmesi için bu tür toplantıların kesintisiz olarak devam edeceği vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin