Tomruk yüklü tır devrildi, sürücüsü ağır yaralandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2023 16:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Tomruk yüklü tır devrildi, sürücüsü ağır yaralandı

Zonguldak-Ankara kara yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkan tomruk yüklü tır devrildi. Kazada sürücü Ahmet Bal ağır yaralı kurtarıldı.

Olay, akşam saatlerinde Zonguldak-Ankara kara yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Bal (54) idaresindeki 54 AHS 871 plakalı tır kontrolden çıkarak yol kenarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle dorsede bulunan odunlar yola savrulurken, tır 100 metre sürüklenerek devrildi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tır sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Atatürk Devlet Hastanesine götürdü. Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kara yolları ekipleri tarafından yolda temizleme çalışması başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak ve bartin icin firtina uyarisi wOdn9KwB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak ve Bartın için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde rüzgârın 17 Nisan 2026 günü öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği, uyarının ise 13.00 ile 23.59 saatleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

Meteorolojik değerlendirmede, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin