Tomruk yüklü kamyon devrildi: 2 ölü - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 18:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Tomruk yüklü kamyon devrildi: 2 ölü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde tomruk yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi öldü.

Kaza, Safranbolu-Bartın kara yolu Kirkille mevkiinde meydana geldi. Onur Fındık (42) idaresindeki 54 LP 991 plakalı tomruk yüklü kamyon Safranbolu istikametine seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrilip sürüklendi. Kazada araçta yolcu olarak bulunan Yunus Aslan (36) fırlayıp tomrukların altında kalan hayatını kaybederken sürücü Fındık ise ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerin polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Onur Fındık hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan, polis ekipleri kamyondan söktükleri takometreyi başka bir kamyonete takarak hem sürücüyü hem de hızı tespit etti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

67473a626d090
Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin