Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Kasım, 2024 18:27 tarihinde yayınlandı
0

Tomruk yüklü kamyon devrildi: 2 ölü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde tomruk yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi öldü.

Kaza, Safranbolu-Bartın kara yolu Kirkille mevkiinde meydana geldi. Onur Fındık (42) idaresindeki 54 LP 991 plakalı tomruk yüklü kamyon Safranbolu istikametine seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrilip sürüklendi. Kazada araçta yolcu olarak bulunan Yunus Aslan (36) fırlayıp tomrukların altında kalan hayatını kaybederken sürücü Fındık ise ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerin polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Onur Fındık hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan, polis ekipleri kamyondan söktükleri takometreyi başka bir kamyonete takarak hem sürücüyü hem de hızı tespit etti.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

67473a626d090
Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim5 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 14:55 tarihinde yayınlandı
0

Kara yolunda ters istikamette ilerleyen sürücü kamerada

Karabük-Eskipazar kara yolunda ters yönde ilerleyen otomobil sürücüsü faciaya davetiye çıkarırken, karşı yönden gelen araçların sürücüleri ani manevralarla kazadan son anda kurtuldu.
Olay, Mermer Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Ankara istikametine seyir halinde olan sürücüler, kendi şeritlerinde ters yönden hızla gelen otomobili görünce panik yaşadı.
Karşı yönden gelen aracı son anda fark eden sürücüler, ani manevralarla ihtimali kazadan kurtuldu.
Ters yönde ilerleyen sürücünün, hem kendi canını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attığı, kilometrelerce bu şekilde ilerledikten sonra gözden kaybolduğu anlar araç içi kamerasına saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde, ters yönden gelen otomobili fark eden sürücünün direksiyonu kırarak çarpışmayı önlediği, arka kamera kayıtlarında ise otomobilin kamyonun yanından hızla geçtiği anlar yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin