Nuray Öztürk tarafından
21 Ekim, 2024 15:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TOKİ’nin İndirim Kampanyası Yoğun İlgi Gördü

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 23 Eylül 2024'te başlatılan yüzde 25 indirim kampanyası büyük ilgi gördü.

TOKİ, kampanya süresince toplam 22 bin 871 kişinin bu fırsattan yararlandığını açıkladı. Özellikle borçlarını tamamen kapatan vatandaşların çoğunluğu, ödemelerini kişisel tasarruflarıyla gerçekleştirdi.

23 Eylül ile 18 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya, 30 Haziran 2023 tarihine kadar satışı yapılan ve geri ödeme taksitleri yine aynı tarihe kadar başlamış olan konut ve iş yerlerini kapsıyordu. Yüzde 25'lik indirim, vatandaşlara borçlarını daha hızlı kapatma imkânı sunarken, kampanyanın sona erdiği 18 Ekim'e kadar önemli bir talep gördü.

TOKİ’den alınan bilgilere göre, kampanya kapsamında 20 bin 871 kişi borç bakiyesinin tamamını kapatarak tapularını aldı. Ayrıca, bin 316 kişi ise kısmi ödeme yaparak indirimden faydalandı. Böylece toplamda 22 bin 187 konut ve iş yeri sahibi kampanyadan yararlanmış oldu. Kampanyaya katılan vatandaşların yüzde 96.08'i ödemelerini kişisel tasarruflarıyla gerçekleştirdi.

TOKİ'nin indirim kampanyasının konut ve iş yeri sahibi olmak isteyen vatandaşlar için önemli bir fırsat sunduğu belirtildi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2025 15:14 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te 23 Nisan coşkusu: Öğrencilerin gösterileri büyük beğeni topladı

Karabük'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde öğrencilerin sergilediği gösteriler izleyicilerden büyük alkış aldı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda düzenlenen etkinlikte Karabük Valisi Mustafa Yavuz, çocukların bayramını kutladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş günü anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Etkinlikte, anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan dans ve ritim gösterileri izleyenlere görsel bir şölen sundu. Öğrencilerin performansları büyük beğeni toplarken, aileler ve katılımcılar sık sık alkışlarla destek verdi.

23 Nisan kutlamalarına yönelik düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen kutlamalara, Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, kurum müdürleri, il protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.