TOKİ'nin İndirim Kampanyası Yoğun İlgi Gördü - Karabük Haber Postası
671645d0060d8
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
21 Ekim, 2024 15:15 tarihinde yayınlandı
0
0

TOKİ’nin İndirim Kampanyası Yoğun İlgi Gördü

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 23 Eylül 2024’te başlatılan yüzde 25 indirim kampanyası büyük ilgi gördü.

TOKİ, kampanya süresince toplam 22 bin 871 kişinin bu fırsattan yararlandığını açıkladı. Özellikle borçlarını tamamen kapatan vatandaşların çoğunluğu, ödemelerini kişisel tasarruflarıyla gerçekleştirdi.

23 Eylül ile 18 Ekim 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya, 30 Haziran 2023 tarihine kadar satışı yapılan ve geri ödeme taksitleri yine aynı tarihe kadar başlamış olan konut ve iş yerlerini kapsıyordu. Yüzde 25’lik indirim, vatandaşlara borçlarını daha hızlı kapatma imkânı sunarken, kampanyanın sona erdiği 18 Ekim’e kadar önemli bir talep gördü.

TOKİ’den alınan bilgilere göre, kampanya kapsamında 20 bin 871 kişi borç bakiyesinin tamamını kapatarak tapularını aldı. Ayrıca, bin 316 kişi ise kısmi ödeme yaparak indirimden faydalandı. Böylece toplamda 22 bin 187 konut ve iş yeri sahibi kampanyadan yararlanmış oldu. Kampanyaya katılan vatandaşların yüzde 96.08’i ödemelerini kişisel tasarruflarıyla gerçekleştirdi.

TOKİ’nin indirim kampanyasının konut ve iş yeri sahibi olmak isteyen vatandaşlar için önemli bir fırsat sunduğu belirtildi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin