Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2023 16:36 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ta zincirleme trafik kazası: 1’i jandarma 8 yaralı

Tokat’ta gerçekleşen zincirleme kazada bir jandarma işçisi olmak üzere 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere nazaran, Kaza, gece saatlerinde Gökdere mevkiinde 3 aracın zincirleme çarpışması sonucunda meydana geldi. Niksar istikametinden Tokat istikametine giden S.T. yönetiminde ki 60 AB 953 plakalı Isuzu Marka kamyonete, birebir istikametten gelen Kızılay kurumuna ilişkin C.K. yönetiminde ki 06 CPE 014 plakalı Ford marka ticari araç arttan çarptı. Kaza yerinde bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 ve jandarma takımları sevk edildi. Jandarma takımlarının olay incelemesi yaptığı sırada Niksar istikametinden Tokat istikametine giden B.Y. yönetiminde ki 60 AB 853 plakalı araç kaza yapan 06 CPE 014 plakalı araca çarptı. Çarpışma sonucunda jandarma işçisi Mehmet Şevket Faraçoğlu yaralandı. 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 1’i Jandarma işçisi olmak üzere 8 kişi yaralandı. Yaralılar Tokat’ta bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Takımlar olayla ilgili inceleme başlattı. Yaralanan Jandarma işçisini hastanede tedavileri devam ederken Vilayet Jandarma Kumandanı Kıdemli Albay Bahri Bostancı ziyarette bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Haziran, 2026 13:07 tarihinde yayınlandı
0

OĞUZ SAVCI ANKARA’YA ATANDI! YENİ ADLİYE BİNASININ KARABÜK’E KAZANDIRILMASINDA BÜYÜK EMEKLERİ VARDI…

Karabük’ün yakından tanıdığı cezaevi ve basın savcılığı görevini yürüten, Karabük Cumhuriyet Başsavcı Vekili/Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, bugün yayımlanan 2026 yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Ankara Cumhuriyet Savcısı ve olarak atandı.

Karabük’te görev yaptığı süre boyunca Karabük Adliyesinin gelişimine büyük katkı sağlayan, ihalesi tamamlanan yeni Karabük Adliye binasının şehre kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, terfi niteliğinde bir atama ile Ankara Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Geçtiğimiz aylarda kaleme aldığı “Türk Ceza Kanununun Uzayda İşlenen Suçlara Uygulanabilirliği” adlı kitabı ve hukuk alanındaki makaleleri ile başarılı çalışmalara da imza atan Savcı Yılmaz’ın, Ankara’ya atanması görev yaptığı Karabük Adliyesinde büyük üzüntü yarattı.

Karabük’e yapmış olduğu hizmetlerden ve emeklerinden dolayı Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz’a teşekkür eder, Ankara Cumhuriyet Savcılığı görevinde başarılar dileriz.

Bizi sosyal medyadan takip edin