Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ekim, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ta muayeneye götürülen otomobil kül oldu

Tokat’ta muayeneye götürülen otomobil, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

İddiaya göre, 3933. Sokak’ta meydana gelen olayda, sürücüsü öğrenilemeyen kişi aracını sanayi sitesine götürdüğü sırada araç birden durdu. Bunun üzerine tekrar marşa bastı. Ancak bu sırada otomobilin motor kısmında alevler yükselmeye başladı. Sürücünün yangın tüpüyle müdahalesi sonuçsuz kalırken esnaf Ertuğrul Başçı da yardıma koştu. Motor kaputunun açılmasıyla yangın büyüdü. İhbarla gelen itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ederek yangını söndürdü. Otomobilin muayeneye giremeden yanarak kullanılamaz hale geldiği olayda yaralanan olmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
AW719503 01
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 11:56 tarihinde yayınlandı
0

Karabüklü hakem Belder, Süper Lig’de maç yönetecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) açıkladığı 2026-2027 sezonu üst klasman hakemleri listesinde Karabüklü hakem Mustafa Hakan Belder de yer aldı.
TFF’nin açıkladığı ve Türkiye’nin 22 farklı ilinden 55 hakemin yer aldığı listede bulunan Belder, 2026-2027 sezonunda Süper Lig maçlarında görev yapacak.
Hakemlik kariyerine 2012 yılında başlayan Mustafa Hakan Belder, yaklaşık 9 yıldır klasman hakemi olarak görev yapıyor. Belder, bugüne kadar TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarında orta hakem, TFF 1. Lig karşılaşmalarında ise dördüncü hakem olarak görev aldı. Video Yardımcı Hakem (VAR) sertifikasına da sahip olan Belder, üst klasman müsabakalarında Video Yardımcı Hakem Asistanı (AVAR) olarak da görev yaptı.
Üst klasman hakemleri listesine giren Belder, 2026-2027 sezonunda Süper Lig’de görev alarak Karabük‘ü hakemlik alanında temsil edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin