Reklam
Reklam
tokatta kan donduran olay baba oglunu keser ile oldurdu QpV3Ykrq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Şubat, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Tokat’ta kan donduran olay: Baba oğlunu keser ile öldürdü

Tokat’ta baba ile oğlu ortasındaki arbedede kan aktı. Baba, 17 yaşındaki oğlunu keser ile öldürdü.

Edinilen bilgilere nazaran olay, Kırkkızlar Mahallesi Narman Sokak’ta meydana geldi. Baba N.A. ile oğlu Berat Akbulut (17) ortasında tartışma çıktı. Tartışma kısa müddette büyüyerek hengameye dönüştü. Arbede seslerini duyan mahalle sakinleri, durumu polis takımlarına bildirdi. Olay yerine giden polis takımları, Berat Akbulut’un cansız vücudu ile karşılaştı. Baba N.A.’nın oğlunu keser ile öldürdüğü sav edildi. Olay yeri inceleme takımları çalışma başlatırken baba N.A. gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ace
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
25 Mayıs, 2026 11:33 tarihinde yayınlandı
0

Çakıl’dan bayram öncesi kritik trafik uyarısı

“Birkaç dakikalık acele acıya dönüşmesin”

Yenice Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sedat Çakıl, Kurban Bayramı öncesinde sürücülere önemli trafik uyarılarında bulundu. Bayram tatili boyunca yollarda yoğunluk yaşanacağına dikkat çeken Çakıl, trafik kurallarına uyulmasının hayati önem taşıdığını söyledi.

Yenice Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı ile Yenice Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı adına açıklama yapan Çakıl, özellikle şoför esnafı ve uzun yola çıkacak vatandaşlara seslenerek aşırı hızdan kaçınılması, emniyet kemerinin mutlaka takılması ve yorgun şekilde direksiyon başına geçilmemesi gerektiğini vurguladı.

“Bayramlar sevinçtir, kavuşmadır, mutluluktur. Bu mutluluğun hüzne dönüşmemesi için trafikte sabırlı, dikkatli ve hoşgörülü olmalıyız” diyen Çakıl, birkaç dakikalık acele nedeniyle yaşanabilecek kazaların telafisi olmayan acılar doğurabileceğini ifade etti.

Uzun yolculuk yapacak sürücülere araç bakımlarını eksiksiz yaptırmaları çağrısında bulunan Çakıl, hız sınırlarına riayet edilmesini ve dinlenmeden yola devam edilmemesini istedi. Her canın kıymetli olduğunu belirten Çakıl, bayram boyunca hiçbir ocağa ateş düşmemesi temennisinde bulundu.

Kurban Bayramı’na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını da dile getiren Sedat Çakıl, bayramların birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güçlü şekilde hissedildiği özel günler olduğunu belirtti.

Çakıl mesajının sonunda başta şoför camiası olmak üzere tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutlayarak sağlık, huzur, mutluluk ve bereket dolu bayramlar diledi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin