Tokat’ta baba ile oğlu ortasındaki arbedede kan aktı. Baba, 17 yaşındaki oğlunu keser ile öldürdü.
Edinilen bilgilere nazaran olay, Kırkkızlar Mahallesi Narman Sokak’ta meydana geldi. Baba N.A. ile oğlu Berat Akbulut (17) ortasında tartışma çıktı. Tartışma kısa müddette büyüyerek hengameye dönüştü. Arbede seslerini duyan mahalle sakinleri, durumu polis takımlarına bildirdi. Olay yerine giden polis takımları, Berat Akbulut’un cansız vücudu ile karşılaştı. Baba N.A.’nın oğlunu keser ile öldürdüğü sav edildi. Olay yeri inceleme takımları çalışma başlatırken baba N.A. gözaltına alındı.


Tokat’ta kan donduran olay: Baba oğlunu keser ile öldürdü
Kamyon ve otomobile çarpan araç takla attı: 2 yaralı
DÜZCE (İHA) – Düzce Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köyü Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, bir araç önce kamyona, ardından ise başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, gece saatlerinde Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akçakoca istikametine seyir halinde olan 81 AEN 374 plakalı Opel marka otomobil, köprü üzerinde Fındıklı Aksu köyü istikametine gitmekte olan 81 EN 120 plakalı kamyona, ardından da 81 FP 234 plakalı Toyota marka otomobile çarparak takla attı. Kazada, isimleri henüz öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

