Tokat’ta kamyonete çarpan Mercedes arabanın şoför yaralandı.
Edinilen bilgilere nazaran, kaza, Eski Tokat-Turhal yolunda meydana geldi. H.Y. idaresindeki 60 AFK 898 plakalı Mercedes marka araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 60 AFV 081 plakalı kamyonete çarptı. Kazada araba şoförü H.Y. yaralandı. Olay yerine sevk edilen sıhhat takımlarınca Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralının sıhhat durumunun yeterli olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


187
Tokat’ta kamyonete çarpan Mercedes otomobilin sürücüsü yaralandı
150
Yenice’de gri balıkçıl ile martı aynı karede av bekledi
Karabük’ün Yenice ilçesinde, martı ile karşılıklı av için bekleyen gri balıkçıl kuşu (Ardea cinerea) cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Çay kenarında dolanan bir vatandaş sabit bir şekilde bekleyen gri balıkçılı fark etti. Cep telefonu ile kaydedilen İncedere Çayı’ndaki görüntülerde, gri balıkçıl kuşunun su kenarında uzun süre hareketsiz şekilde bekleyerek avını kolladığı, bu sırada martı ile aynı alanda bulunduğu görüldü.

