blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Eylül, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tokat’ta kahraman balıkçı, boğulmakta olan çocuğun hayatını kurtardı

Tokat’taki Kelkit Çayı’nda avlanan olta balıkçısının dikkati, boğulma olan çocuğun hayatını kurtardı.
Erbaa’da yaşayan 52 yaşındaki Yavuz Akın, oğlu ile birlikte Kelkit Çayı’nda balık tuttuğu sırada çaya giren bir çocuğun çırpındığını fark etti. Bir müddet ilerleyen çocuk, batmaya başlayınca Akın tereddüt etmeden suya atladı. İsmi öğrenilemeyen çocuğun saçından tutarak sudan çıkartan Akın, küçük çocuğu inançlı halde karaya ulaştırdı. O anlar etrafta bulunan bir kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı. İmgelerde Akın’ın çocuğu sudan çıkardıktan sonraki anları yer aldı.
Çocuğuyla balık tuttuğu sırada bir çocuğun suya girdiğini söyleyen Yavuz Akın; "Çocuk geldi suya girdi. Burada beklerken latife üzere çırpınmaya başladı. Bel kadar suya girdim çocuk suda büsbütün kaybolmuştu. Baht yapıtı saçlarından tuttum karaya çıkarttım" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Şubat, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

3 gündür kayıp olan kadın kayalıklarda ölü bulundu

Düzce’de kendisinden 3 gündür haber alınamayan 33 yaşındaki kadının cansız bedeni Akçakoca kayalıklarında bulundu.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz cuma günü işten çıkan Hilal Ersoy’dan (33) bir daha haber alınamadı. Yakınları tarafından her yerde aranan Ersoy’un en son Akçakoca’da görüldüğü bilgisini alan yakınları, durumu sağlık, polis, AFAD ve Sahil Güvenlik ekiplerine bildirdi. Aşıklar Tepesi’nde yapılan arama çalışmalarında Ersoy’un eşyaları bulundu. Denizden yaklaşık 50 metre yüksekliğinde bulunan tepede yapılan incelemede, kayalıklarda Ersoy’un cansız bedeni bulundu. Sahil Güvenlik ve AFAD ekiplerinin çalışması ile kadının cansız bedeni bulunduğu yerden çıkarılarak morga kaldırıldı. Ersoy’un kesin ölüm sebebi yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin