Tokat’ın Turhal ilçesinde denetimden çıkıp bir taş ocağının güvenlik kulübesine çarpan araba şoförü yaralandı.
Kaza, sabah saatlerinde Turhal’a bağlı Çaylı köyü yakınlarında meydana geldi. Teze nazaran, 60 ZT 234 plakalı Opel marka arabanın şoförü M.H.B., direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol kenarındaki taş ocağının bahçe çitlerini aşan araba, güvenlik kulübesine çarparak durabildi. Kendi imkanlarıyla araçtan çıkan şoför olay yerine sevk edilen ambulansla Turhal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı şoförün sıhhat durumunun güzel olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Tokat’ta güvenlik kulübesine çarpan otomobil sürücüsü yaralandı
Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”
SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

