Tokat’ta gençler arasındaki kavgada kan aktı - Karabük Haber Postası
tokatta gencler arasindaki kavgada kan akti SSrN3ycV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta gençler arasındaki kavgada kan aktı

Tokat’ta çıkan bıçaklı arbedede atardamarı kesilen genç, hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Mahmutpaşa Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde meydana geldi. İki genç kümesi ortasında yolda tartışma çıktı. Kısa müddette hengameye dönüşen olayda K.A.Ö. (19), karşı kümedeki B.C.’yi bıçakla kasık bölgesinden yaraladı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sıhhat ve polis grupları sevk edildi. Atardamarı kesilen B.C., ambulansla Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan gencin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay sonrası kaçan K.A.Ö. polis takımlarınca yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki süreçlerin akabinde adliyeye sevk edilen zanlı çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
KARABUK CHP LIDERINI AGIRLAYACAK2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
01 Mayıs, 2026 11:08 tarihinde yayınlandı
0
0

KARABÜK CHP LİDERİNİ AĞIRLAYACAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi için 3 Mayıs Pazar günü Karabük’e geliyor. CHP Lideri Özel saat 14.00’de Albay Karaoğlanoğlu Caddesinde halka hitap edecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi kapsamında 3 Mayıs Pazar günü Karabük’te düzenlenecek büyük buluşmaya katılacak. CHP İl Başkanlığı tarafından  miting öncesinde il binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıya; CHP Parti Meclisi Üyesi Uğurcan Irak, Parti Meclisi Üyesi ve Bölge Koordinatörü Polat Şaroğlu, CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, CHP Karabük İl Başkanı Vedat Yaşar, Elif Köse, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Vedat Yaşar, tüm Karabüklüleri mitinge davet ederek, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştireceğimiz mitingde; hakkını alamayan emekçilerimizin, açlık sınırında yaşam mücadelesi veren emeklilerimizin ve gelecek kaygısı yaşayan gençlerimizin sesi olacağız. Hak, hukuk ve adalet için hep birlikte sesimizi yükselteceğiz. ‘Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz’ diyerek tüm Karabüklü hemşerilerimizi mitingimize bekliyoruz” dedi.

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay ise yaptığı konuşmada, Genel Başkan Özgür Özel’i ziyaret ederek Karabük’ün sorunlarını içeren kapsamlı bir rapor sunduğunu ifade etti. Akay, ülkede işçi, emekli, esnaf ve KOBİ’lerin ciddi ekonomik sıkıntılar yaşadığını belirterek, birçok işletmenin kepenk kapattığını ve konkordato ilanlarının arttığını söyledi.

“Hak, hukuk ve adalet diyoruz ancak haksız ve hukuksuz tutuklamalar devam ediyor” diyen Akay, ifade özgürlüğüne yönelik baskıların toplumun her kesiminde hissedildiğini dile getirdi. Mitingin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirileceğini vurgulayan Akay, “Emeklinin, işçinin, esnafın, çiftçinin sorunlarını çözecek olan parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Çağrımız; bir an önce erken seçime gidilmesi ve yerel seçimlerde elde ettiğimiz başarının genel seçimlerde de gösterilmesidir” ifadelerini kullandı.

PM Üyesi ve Bölge Koordinatörü Polat Şaroğlu da konuşmasında, “19 Mart sivil darbesiyle iradeye sahip çıkmak adına başlayan süreç, Türkiye’nin dört bir yanına yayılan mitinglerle büyüdü. İktidar, vatandaşın geçim sıkıntısını görmezden geliyor. Halkın yaşadığı ekonomik sorunları kendi yandaş medyalarıyla örtmeye çalışıyorlar. Ancak bizler sahada vatandaşlarımızı dinlediğimizde gerçek tabloyu net şekilde görüyoruz” dedi.

Şaroğlu, doğum oranlarının düşmesinin ülkenin geleceği açısından ciddi bir tehdit olduğunu ifade ederek, “İktidar bu sorunlarla uğraşmak yerine hukuksuz tutuklamalarla ve CHP’yi hedef alan söylemlerle kamuoyunda algı oluşturmaya çalışıyor. Bizler gerçekleri anlatmak ve halkın sesi olmak için tüm vatandaşlarımızı 3 Mayıs’taki mitingimize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin