Tokat’ın Niksar ilçesine bağlı Bağlar Mahallesi’nde, gece saatlerinde bir odunlukta yangın çıktı. Zeki Sarıkaya’ya ilişkin olduğu öğrenilen odunlukta içerisinde zirai ekipman, odun ve çeşitli eşyaların bulunduğu alanda şimdi belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, kısa müddette büyüdü. Roma Arsenali yakınlarında meydana gelen yangın, alevlerin geceyi aydınlatmasıyla mahalle sakinlerinde paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye takımları, süratli müdahaleyle yangının etrafa yayılmasını önledi. Denetim altına alınan yangın, büsbütün söndürülerek soğutma çalışmaları yapıldı. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatılırken, rastgele bir can kaybı olmadığı öğrenildi.


Tokat’ta geceyi aydınlatan yangın korkuttu
Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi
Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

